NADI OBRIĆ SE RAK VRATIO 3 PUTA, A ONA TVRDI DA ZNA ŠTA JE OKIDAČ: Tačno znam momenat kada sam se razbolela i ZBOG ČEGA

Nada Obrić je žena koja nikad ne odustaje od borbe. Tako je i kada je u pitanju rak protiv koga se 3. put uspešno bori

Vip priča
Autor:
NADI OBRIĆ SE RAK VRATIO 3 PUTA, A ONA TVRDI DA ZNA ŠTA JE OKIDAČ: Tačno znam momenat kada sam se razbolela i ZBOG ČEGA
Foto: ATA Images

Nada Obrić nikad nije krila da se decenijama bori sa rakom. Sve je počelo kada joj je otkriven kancer materice, a nakon toga se pojavio na drugim delovima. Pevačica nikad nije klonula duhom i nikad se nije predala, uvek se hrabro borila.

Na pitanje da li joj je novac pomogao u lečenju, za Lenu je pre par godina izjavila:

"Neki novac mora da postoji, naročito za lekove. Hvala bogu, kod nas je lečenje besplatno i naše zdravstvo pokriva osnovne troškove. A što možete sebi dodatno da priuštite... možete. Sve je važno, ali glava je najvažnija, da lečenje olakšate i sebi i okolini. Ali, kad se tako teško razbolite, shvatite svu trivijalnost jurnjave, svađa... Žao mi je ljudi koji brinu tuđe brige. Izađi, prošetaj, gledaj ljude, saobraćaj... Kako teče saobraćaj, tako teče život. Život je tako lep i dragocen, a mi ga tražimo na ružne stvari. Ne znamo šta nas čeka sutra. Bolest ne pita i niko nije zaštićen. Kad sam prvi put bila na zračenju, na onkologiji, pila sam kafu s direktorom i rekla: "Jesam li sad završila?" On mi kaže: "Nisi. Sutra može da se pojavi na nekom drugom mestu." Nikad nisam zaboravila tu rečenicu. To mi se i desilo."

Nada Obrić
foto: Kurir / Marina Lopičić

Na pitanje šta misli da je bio okidač bolesti rekla je:

"Znam ja od čega sam se razbolela. Stres je okidač, svakako. Imala sam mnogo stresova o kojima ne bih pričala i negde je moralo da eksplodira."

A koji je stres Nada doživela?

Kada je Nada završila treći razred gimnazije, opština ju je odredila da vodi đake na more u Zaostrog. Pustila je dvojicu dečaka da idu u Dubrovnik i rekla im je da se vrate do 7. Pošto nisu došli na vreme, Nada je krenula u upravu da prijavi njihov nestanak. Bila je toliko uplašena da je planirala da izvrši samoubistvo. Srećom, videla je policajce koji su dovodili dečake koji su zakasnili na poslednji autobus. Nadu je dugo mučila ova trauma pa ni svojoj deci nije dozvoljavala da idu na ekskurzije.

Nada Obrić
foto: preentscreen/Youtube

Od 1989. do 2004. godine Nada je bila udata za Acu Ivanovića sa kim ima ćerku Itanu i sina Sašu. Aco iz prvog braka ima ćerke Maju i Sašku koje pevačica nije razdvajala od svoje dece. Pošto je saznala da je muž vara, rešila je da se razvede od njega. Nije se pokajala zbog ove odluke, ali razvod smatra jednim od najtežih trenutaka u životu.

Pevačica je od prijatelja pre par godina dobila majmuna koga je nazvala Zvrle. Mnogo se za njega vezala i svuda ga je vodila sa sobom. Pošto je Zvrle noću bio u servisu za automobile, popio je kiselinu iz akumulatora nakon čega je uginuo. Sve ovo je Nadi mnogo teško palo što je kasnije uslovilo niz zdravstvenih problema.

(Stil/Biografija.org)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs