SVI PRIČAJU O TOME KAKO JE SANDRA ZAVELA ROBERTA KAVALIJA: Šuškalo se kako je tu da mu MENJA PELENE a ona mu RODILA DETE

Kada vidite ove fotografije Roberta Kavalija i njegove 45 godina mlađe devojke, sigurno ne kažete "kako su njih dvoje zaljubljeni", ali oni su to ipak dokazali

Vip priča
13:46h Autor:
SVI PRIČAJU O TOME KAKO JE SANDRA ZAVELA ROBERTA KAVALIJA: Šuškalo se kako je tu da mu MENJA PELENE a ona mu RODILA DETE
Foto: Profimedia

Roberto Kavali je od 2019. godine zatvorio sve prodavnice po Americi, i zvanično otišao u penziju. Međutim, njegovo bogatstvo je i dalje ogromno jer postoje zvezde koje nose samo odeću sa njegovim potpisom i za to su spremne da daju bogatstvo.

Roberto je u Italiji sinonim za luksuz, ali taj veliki uspeh koji je postigao, poslednjih godina je pao u senku kada su isplivali zanimljivi detalji o njegovom ljubavnom životu.

Naime, u martu ove godine Kavali je dobio sina Džordža sa 45 godina mlađom devojkom Sandrom. Činjenica da je on u trenutku rođenja njegovog sina imao 83. godine, a devojka 37 ih je lansirala u top vesti narednih meseci.

Roberto Kavali
foto: Giannis Moutousiadis, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Roberto se sa Sandrom zabavlja od 2008. godine, tj. od njene 23. godine, dok je manekenka poslednjih godina brinula o dizajneru dan/noć s obzirom da je imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Zlobnici su šuškali kako mu Sandra "menja pelene" i da je on sa njom samo da bi ga ona negovala, ali sada su svi ostali šokirani saznanjem da par ima i dete.

Roberto Kavali
foto: Giannis Moutousiadis, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Priča se kako joj je dizajner iz zahvalnosti kupio privatno ostrvo na kojem se nalazi luksuzna vila sa četiri spavaće sobe, kolibom za lov, bazenom, terenom za golf i td.

Sandra je bila manekenka kada je upoznala Kavalija i od tog momenta ga očarala. Dizajner joj godinama kupuje skupocene poklone i vodi je svuda sa sobom, dok je javnost oduvek sumnjičava u vezi njihove ljubavi s obzirom da je starosna razlika između njih ogromna.

Roberto Kavali
foto: Profimedia

Sandra je rođena u Švedskoj, u svet mode ušla je sa samo 14 godina, a poslednjih 15 godina živi sa Robertom Kavalijem.

2006. godine Sandra je bila proglašena za najlepšu ženu u Švedskoj, dok se godinu dana kasnije pojavila na naslovnoj strani čuvenog Plejboja.

1 / 12 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs