JEDINI RAZLOG ZAŠTO SE ŽENE ZABAVLJAJU SA DUPLO STARIJIM ČOVEKOM: Ovo je ISTINA koju niko ne želi da čuje - BODE OČI

Gledajući glumce od 60, 70 ili 80 godina i njihove "devojke" koje su mlađe po 30 ili 40 godina od njih, moramo da se zapitamo zbog čega su te žene sa upola starijim čovekom?

Ljubav
11:36h Autor:
JEDINI RAZLOG ZAŠTO SE ŽENE ZABAVLJAJU SA DUPLO STARIJIM ČOVEKOM: Ovo je ISTINA koju niko ne želi da čuje - BODE OČI
Foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majkl Daglas je 25 godina stariji od svoje žene, Šon Pen je 20 godina stariji od svoje devojke, Robert de Niro je preko 35 godina stariji od žene koja mu je rodila dete, dok je Al Paćino stariji od devojke 40 godina, Vensan Kasel šeta 30 godina mlađu ženu...

Ovaj trend postao je toliko čest da se posmatra kao normalan. Niko se više ne targetira muškarce koji ponosno šetaju sa duplo mlađim ženama. Ali šta je sa tim devojkama koje pristaju na vezu sa starijim čovekom?

Vensan Kasel
foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šta njih privlači starijim muškaricma? Na sajtu Quora, stoje ispovesti žena koje se zabavljaju sa starijim muškarcima i ovo je njihovo opravdanje:

"Stabilnost, stariji momci su daleko spremniji da koriste reč „veza“. Dok je za mlađe momke to ravno smrti."

"Novac. To je to zato što većina mlađih žena ne želi da radi težak posao da bi ostvarila svoje finansijske ciljeve. Radije bi čekale na cilju da pokupe trofej za koji se nisu ni pomučile. Muškarci obično postižu svoje finansijske ciljeve oko 35–45. Većina žena je nestrpljiva, pa nisu voljne da čekaju. Lakše je izlaziti sa starijim muškarcem koji je već finansijski obezbeđen".

Vensan Kasel
foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Sviđa mi se što su mnogo zreliji, bolje se oblače, nisu nestabilni ili čudni, mnogo više vole devojke kao što sam ja, pa se osećam kao princeza, vole da razmazuju devojke, i imaju auto i novac i može da te odvede na pravi sastanak negde gde je zaista lepo. Neki od njih takođe izgledaju veoma otmeno, a meni se najviše sviđaju otmeni likovi. Nema ništa loše u izlasku sa starijim muškarcem."

"Novac. To je bukvalno to."

"Moj muž je bio 25 godina stariji od mene. Ponašao se prema meni džentlmenski. Nikada se nije takmičio sa mnom, uvek je bio tu da me podrži."

"Bila sam miljenica starijeg čoveka, a ne rob mlađeg. Imali smo divan brak. Loša strana je što ga sada nema, a ja živim pod stare godine sama".

Vensan Kasel
foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs