BIZARNI BRAK IZMEĐU CENJENOG ADVOKATA I NIMFOMANKE ZALUĐENE NOVCEM: Podvalila mu dete, pa onda priznala da želi da ŠARA

Dok je Robert Kardašijan stvarao velike pare, Kris se dosađivala govoreći mu kako namerava da ga vara

Vip priča
Autor:
BIZARNI BRAK IZMEĐU CENJENOG ADVOKATA I NIMFOMANKE ZALUĐENE NOVCEM: Podvalila mu dete, pa onda priznala da želi da ŠARA
Robert Kardašijan, Foto: Profimedia

Čitava imperija Kardašijan je počela do jednog čoveka - Roberta Kardašijana.

Robert Kardašijan je počeo svoju advokatsku praksu kasnih 60ih godina prošlog veka. Pored advokature on je imao i istančan osećaj za biznis pa tako sa fudbalskom legendom O. J. Simpsonom započinje brojne poslovne poduhvate zbog kojih se znatno obogatio.

Mada Robert nije bio "tikva bez korena". Naime, njegovi roditelji su držali uspešnu kompaniju za pakovanje mesa, što je dečaku jermensko - američkog porekla omogućilo da završi prestižne škole.

Kris Džener, Robert Kardašijan
foto: Profimedia

Nakon što se 10 godina bavio samo advokaturom, otvara prodavnicu smrznutog jogurta, a kasnije i muzičku kompaniju sa O. J. Simpsonom.

Kada su se Kris i 11 godini stariji Robert Kardašijan upoznali, on je već bio uspešan advokat, fasciniran time kako Kris liči na mladu Natali Vud. Kris je njena majka od tinejdžerskih godina terala da izlazi s muškarcima i na taj način se "ostvari kao osoba", pa je Kris u to doba bila u vezi s golferom Sezarom Sanudom. Kris, stujardesa po struci u Kardašijanu je videla svoju kartu do bogatstva.

Mada upućeni kažu da je upravo Kris imala mozak za biznis koji je Kardašijanovima omogućio silno bogatstvo.

Kardašijan je bio uveren da je Kris previše infantilna za njega, a bio je i fasciniran Prisilom Prisli sa kojom je u to vreme bio u vezi dok je ona još uvek bila u braku sa Elvisom.

Elvis Prisli, Prisila Prisli
foto: Profimedia

Kada bi Elvis zvao bivšu suprugu Prisilu ona je telefonsku slušalicu stavljala na jastuk između sebe i Roberta da i on čuje šta pevač govori. Advokatu je rasplinula sve nade da će se udati kada mu je rekla da ne planira novi brak dokle god je Elvis živ. Nije se dala ni pretvoriti u domaćicu, što je tradicionalnom Kardašijanu bilo beskrajno važno.

I onda je na scenu stupila Kris.

Kris Džener
foto: Profimedia

Iako je bila iz "dobre porodice", Kris nije imala ništa, a bogati Robert je na njoj bio i vrlo štedljiv. Nije hteo da joj kupi ni gume za njen stari automobil. Ali, to se sve promenilo kada su se venčali, a Kris je počela bahato da troši njegov, a sada njihov novac. Jednom je kupila kaiš za 3.000 dolara, a Kardašijan je podivljao. Kako Prisilu nije uspeo da oblikuje u idealnu suprugu, bio je odlučan da uspe s Kris. Davao joj je knjige i snimke o uređenju kuće i pripremanju zabava. O tome bi razgovarali na kraju svake nedelje. Kardašijan je pripadao zajednici ponovo rođenih hrišćana, a iako je Kris s njim često odlazila na mise niko nije verovao da joj je srce tamo - komentarisali su da je u braku samo zbog novca. Kardašijan je pak imao jednu Bibliju kraj kreveta, jednu na radnom stolu i jednu uvek u aktovci.

Kada su se rodile ćerke Kortni i Kim, par se preselio u vilu na Beverli Hilsu, a postali su centar društvenih zbivanja i žurki koje se pamte i do danas. Kod njih je stalno bio i Robertov najbolji prijatelj, sportista O Džej Simpson. Probleme u braku napravilo je rođenje trećeg deteta, ćerke Kloi kojoj, navodno, nije otac Robert Kardašijan.

Kloi Kardašijan
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"Voleo je Kloi, ali je uvek to govorio na način koji je implicirao da ona nije njegova. Iako nikada nije hteo da uradi DNK test, to su kasnije potvrdile i njegova druga i treća supruga", kaže prijatelj porodice.

Kris je u braku postalo dosadno, pa je Kardašijanu jasno i glasno rekla da planira da 'šara'. To se dodatno pojačalo nakon rođenja sina Roba.

"Imam četvoro dece, a nisam živela život", rekla bi Kris suprugu. Počela je da se viđa s fudbalerom Todom Votermanom kojeg je čak javno predstavljala kao svog dečka, a na sastanke je vodila i malenu Kloi, koja bi čekala u automobilu. Robert je morao da ih gleda kako igraju tenis na porodičnom terenu, a nekoliko puta ih je i uhvatio u krevetu - to je bila kap koja je prelila čašu. Fudbalerov automobil je jednom čak izudarao golf palicom, a Kris je Todu rekla: "Nastavi da voziš, možda ima pušku u svom automobilu". Razveli su se 1991. godine, a Kris Kardašijan je postala Kris Džener udavši se u roku od nekoliko meseci za "najboljeg ljubavnika", olimpijca Brusa Dženera. Džener je nakon razvoda s Kris 2015. godine završio svoju tranziciju u ženu i danas se zove Kejtlin Džener.

Robert Kardašijan, o džej simpson
foto: Profimedia

Robert Kardašijan se pak 1995. bacio u odbranu svog prijatelja O Džej Simpsona, optuženog za ubistvo supruge i njenog novog dečka. To ga je, kažu upoznati, izjedalo. Kris je bila besna jer je bila najbolja prijateljica ubijene, i smatrala je da je Robert odabrao pogrešnu stranu. Kardašijana i danas pamte kao "advokata O Džej Simpsona".

Kardašijanu je 2003. dijagnostikovan rak od kojeg je preminuo osam nedelja kasnije. Malo pre smrti nazvala ga je, kažu, Prisila Prisli koja mu je rekla da ga "mnogo voli". To ga je rasplakalo. Robertovi prijatelji tvrde da bi bio neizmerno ponosan na svoju decu i milione koje su zaradili, iako mu se ne bi sviđao početni moment slave i Kimin porno snimak. Kris planira, napokon, da ostvari i karijeru te puca, ni manje ni više, na poziciju predsednice SAD-a.

"Ako onaj čudak s onom kosom to može da postigne, mogu i ja. Sličnog smo DNK, samo ja bolje izgledam", rekla je, navodno, Kris.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs