GRCALI SU U DUGOVIMA DA BI ONA DANAS UŽIVALA U MILIONIMA: Sa Kosova došla u Beograd, pa doživela jezivu TRAGEDIJU

Životna priča Jane Todorović krije neverovatne detalje koje je malo ko znao.

Vip priča
Autor:
GRCALI SU U DUGOVIMA DA BI ONA DANAS UŽIVALA U MILIONIMA: Sa Kosova došla u Beograd, pa doživela jezivu TRAGEDIJU
Foto: Printscreen Instagram/ janavip2011

Pevačica Jana Todorović jedna je od najplaćenijih na domaćoj estradi. Njene pesme doživele su veliki uspeh i učinili je natraženijom pevačicom na ovim prostorima. Međutim, put do uspeha nije bio lak, a Jana se često priseća svojih početaka i teškog života.

Ona se rodila i odrastala na Kosovu, 15. marta 1974. godine, a da bi snimila prvu pesmu, njeni roditelji su morali da prodaju traktor. Pevačica danas uživa u izobilju, a nekada nije imala ni za kartu do Beograda.

Jana Todorović
foto: Kurir/Ana Paunković

- Ja sam prvi album snimila tačno 1991-1992 godine, još dok sam živela na Kosovu. Mirko Kodić mi je radio sve aranžmane. Izdala sam album za PGP RTB. Nijedna pesma nije prošla. Nažalost, bile su lepe pesme. Moj otac i majka, sećam se da su prodali traktor, deo njive, da bi mi sve to isfinansirali. I na kraju, kad je sve bilo završeno sa albumom, nismo imali nimalo novca ni za put do Beograda, a kamoli da se pojavim u nekoj emisiji. - otkrila je ona na Kurir televiziji i dodala:

Jana Todorović
foto: Printscreen/instagram

- Tako da sam se zaista razočarala, izgubila sam i volju da se bavim ovim poslom i da nastavim dalje. Vratila sam se dole na Kosovo. Kada smo radili te pesme, otac me vozio do Beograda i vraćao nazad. Nismo imali za hotel, nisam ni znala šta su hotelske sobe. Spavali smo kod strica i kod tetke. Kad prolazimo kroz Kruševac, bila je na autobuskoj stanici pekara, gde kupimo da se obezbedimo da imamo punu kesu onih kiflica i po dva jogurta. Tako da bi sve moji roditelji to izgurali, mi smo ostali u dugovima i ništa to nije prošlo. Ja sam bila zaista razočarana i napravila sam pauzu.

Sve se promenilo kada je upoznala supruga Ivana Todorovića, koji je bio uz nju u svakom trenutku, a danas važe za jedan od najbogatijih parova na estradi. Par se upoznao 1995. godine, a Ivan je mnogo uložio u njenu karijeru. Njijhova ljubav krunisana je ćerkom, koju su dobili 2006. godine.

Iako je veoma skromna i ne voli da se rasipa parama, u pojedine stvari pevačica ipak voli da uloži novac, tako smo je na venčanju Đanijevog sina videli u Mercedesu Brabus G glase, za koji je izdvojila čak 300.000 evra.

Svojevremeno je u medijima isplivala vest kako njen svekar poseduje dvorac, a javnost je zaintrigiralo zbog čega je to do skoro krila.

- Nisam neko ko se kiti tuđim perjem. Nije to tuđe, moj svekar je kao moj otac i ja sam jako ponosna na njega. Nema potrebe da pričam o tome, ali kad se saznalo sada potvrđujem. To je jedan prelep dvorac koji se prostire na 16 hektara - rekla je Jana za "Grand".

Tragedija joj promenila život

Janin sestrić je iznenada preminuo u 33. godini, a ona i danas ne može da prevaziđe tu bol.

Ne krije da je posebno od tog trenutka za nju i njenu porodicu nastupio težak period, ali ističe da sve vreme pokušava da se izdigne iz te situacije i da bude podrška i oslonac pre svega rođenoj sestri, a onda i ostalim članovima porodice.

- Naravno da se desi kao i u svakom poslu da mi je nekada svega preko glave. Dešava se da budem preumorna i od putovanja, od ljudi, nekada i od same sebe. Ali je pesma tu koja pobeđuje u najtežim, ali i u najlepšim momentima u životu. Meni su pomogli pesma i ljudi koji dolaze na moje nastupe da ja budem danas to što jesam, da nisam psihički pala posle svega što se dešavalo poslednje dve godine – rekla je pevačica.

Jana priznaje da je iznenadni odlazak sestrića nešto sa čim još uvek niko iz porodice ne može da se pomiri, ali se ona trudi da uz posao prevazilazi teške momente.

- Ja nekako znam da ako ja padnem, svi moji oko mene su pali. U kući sam ja ta stena koja podiže i svoju sestru i sestričinu i ćerku. Moja ćerka je takođe osetila tu najveću bol, mi smo bili van zemlje kada se to desilo sa mojim sestrićem i ona je sve to sa mojoj sestrom slušala i preživljavala. Ja moram da budem jaka zbog svih njih.

Jana se kroz suze prisetila momenta kada je saznala da joj je sestrić preminuo i dodala da se posle toga dugo pitala zašto se to desilo baš njenoj porodici.

Jana Todorović
foto: PrintscreenInstagram/janavip2011

- Moj sestrić je nažalost preminuo sad će dve godine, bio je zdrav, prav dečko. Nikada kafu nije pio, ne znam da li je jednom godišnje uzeo pivo da popije, da ne pričam nešto dugo. Mnogo mi je žao što više ne smem da slušam muziku koju sam volela da slušam, tada bih još više pala. Pokušavam sebi da objasnim da su to sudbine i da je to život, dešavaju se takve tragedije i drugim ljudima, ali sam se pitala zašto baš nama to desilo – zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs