NAJLEPŠA SRPSKA PLAVUŠA UDAVALA SE 3 PUTA: Veliku ljubav tragično izgubila, pričalo se da je zavela i ALBANSKOG MOĆNIKA

Ljubavni život Nataše Bekvalac krije zanimljive detalje i veoma je turbulentan.

Celebrities
Autor:
NAJLEPŠA SRPSKA PLAVUŠA UDAVALA SE 3 PUTA: Veliku ljubav tragično izgubila, pričalo se da je zavela i ALBANSKOG MOĆNIKA
Foto: Printscreen/Instagram/Bekvalceva

Nataša Bekvalac slovi za jednu od najlepših pevačica na našoj estradi, te nije ni čudo što su njen ljubavni život pratile turbulencije. Poznato je da je pevačica tri puta bila u braku, zbog čega je često svrstavaju među rekorderke kada je promena ljubavnih partnera u pitanju. Međutim, Nataši to ne pada teške, te neretko zbija šale na račun svojih propalih ljubavnih odnosa.

Prva ljubav pevačice bio je biznismen Lola Laković. Navodno, osamnaestogodišnja gimnazijalka se na letovanju 1998. godine zaljubila u Crnogorca i već u septembru otišla od kuće kako bi živela sa njim u Podgorici.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen Instagram / Bekvalceva

Ovu tinejdžersku romansu, navodno, prekinuo je njen otac Dragan, koji je kćerku ubedio da se vrati u rodni Novi Sad, gde se ubrzo zaljubila u javnosti nepoznatog studenta arhitekture koji je kasnije poginuo vozeći motor.

Nataša je potom, u dvadesetoj godini, upoznala sugrađanina Miodrag Kostića, koji je od pevačice stariji dve decenije, s kojim je bila u burnoj višegodišnjoj vezi.

Romansa sa starijim biznismenom bila je glavna tema medija, a Nataša je demantovala glasine da joj je danas najbogatiji Srbin kupio automobil i stan u elitnom novosadskom naselju Lipov Gaj. Krah ljubavi s Koletom pevačica je teško podnela, a mediji su tada pisali da je utehu pronašla u naručju glumca Sergeja Trifunovića.

Nataša Bekvalac
foto: Ahel/ATA

Nedugo zatim medijsku prašinu digla je vest da je Bekvalčeva otpočela romansu sa Vladom Georgievim, koji na tu temu nije želeo da govori, ali se tada spekulisalo da je pesmu "Lažljiva" posvetio Nataši koja vezu sa kolegom takođe nije priznala.

Rukometaš Vlada Mandić, tadašnji dečko Natašine sestre Kristine, upoznao je pevačicu sa svojim prijateljem Danilom Ikodinovićem. Nataša je priznala da se to dogodilo na njeno insistiranje, te da su već nakon prvog susreta bili ludi zaljubljeni jedno u drugo. Par se venčao 2006. u Sremskim Karlovcima, a već u martu sledeće godine postali su roditelji devojčice Hane. Nataša je kasnije otkrila da je sa uspešnim sportistom godinu dana ranije, u tajnosti, sklopila građanski brak kojem su prisustvovali samo mladenci i kumovi.

Nataša Bekvalac
foto: Vladimir Šporčić

Danilova saobraćajna nezgoda 28. juna 2008. godine iz korena je promenila njihov odnos. Dok se vaterpolista oporavljao, Natašu su mediji povezivali sa Novakom Đokovićem, sa kojim je snimala editorijal za jedan nedeljnik, a krah četvorogodišnjeg braka usledio je dve godine kasnije. Kao razlog navodila se navodna Dačina prevara. Njihov razvod i međusobne optužbe bili su mesecima glavna tema domaćih medija.

Danilo Ikodinović
foto: Kurir/Dragana Udovičić

Pevačica je u leto 2011. godine upoznala albanskog biznismena Ćazima Osmanija, a paparaci su ih uslikali na njegovoj jahti "Megalodon". Nataša nikad nije potvrdila ovu vezu.

Pričalo se da je Bekvalčeva uplovila u vezu sa Sašom Kovačevićem, koju su oboje demantovali, tvrdeći da su samo kolege i prijatelji. Tokom učešća u rijaliti šou programu "Survivor" Natašina sestra Kristina upoznala je Vladimira Vuksanovića. Maneken koji je pobedio u ovom takmičenju ubrzo je postao nova ljubav "novosadske barbike". Sedam godina mlađi Beograđanin i pevačica su nekoliko puta raskidali, a na kraju burne romanse Nataša je Vladi vratila verenički prsten.

Nataša Bekvalac
foto: Twitter / Natasa Bekvalac

Rukometaš Vlada Mandić je Natašu upoznao sa svojim kolegom i prijateljem Ljubom Jovanovićem nakon što se razvela od Dače. Oni su nekoliko puta raskidali i mirili se, a Nataša dugo nije želela da prizna vezu sa Ljubom, a onda se u tajnosti udala za svog godinu i po mlađeg izabranika. Međutim ni ovaj brak Bekvalčeve nije potrajao.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović
Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanovićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Ljuba i Nataša razveli su se 2017. godine mirnim putem, ostali su u korektnim odnosima, a pevačica je za bivšeg rukometaša uvek imala samo reči hvale. Nataša Bekvalac izgovorila je sudbonosno "da" i Luki Lazukiću, na Ibici i podarila mu ćerku Katju. Međutim, njihova ljubavna priča bila je osuđena na veliki skandal o kojem se mesecima pričalo. Naime, Nataša je optužila Lazukića da za nasilje u porodici, te je tada iznela niz fotografija na ojima se vide modrice potelu, uz obrazloženje da joj ih je on naneo.

- Ja sam dostojanstvena žena i nikada u svojim padovima nisam bedna, jadna. Nekako čini mi se da kroz život koračam dostojanstveno. A ovde nemaš mogućnost da zadržiš svoje dostojanstvo, jer si mizerno ponižen i tom periodu kada treba da se osećaš kao princeza i poštovana kao kraljica. To je jedini period kada žene imaju opravdanje da budu razmażene, jer su na svet donele dete - rekla je tada Nataša i dodala:

1 / 9 Foto: Kurir / Dragana Udovičić

- Bez obzira na to što se svi trude da te ohrabre, ali u biti ti se stalno pitaš zašto to. Možda sam ja doprinela tome, možda da nisam ovo, možda da nisam ono i onda počinješ da ličis na žene koje si ti opominjala ispred sebe i govorila ima "ti nigde nisi pogrešila". Tada sam se dozvala pameti i krenula uz pomoć da radim na sebi i u tome uspela. Strašno velika snaga je bila potrebna za fokus na sudskim procesima, koji su bili jedni od mojih najneprijatnijih iskustava. Više nisam imala jednu ćerku, nego dve. To je bio dovoljno velik motiv da se vratim.

Pevačica trenutno živi sa svoje dve ćerke bez emotivnog partnera.

(Stil/ Srbija Danas)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs