"MOJA PRVA SUPRUGA JE PRELEPA, A NIKO O NJOJ NE PIŠE!": Danilo Ikodinović je krio od svih, a podarila mu je DIVNU ĆERKU

Prva supruga Danila Ikodinovića je prava dama, kako su isticali njihovi prijatelji, a u javnosti se nikada nije pojavljivala.

Ljubav
09:06h Autor:
"MOJA PRVA SUPRUGA JE PRELEPA, A NIKO O NJOJ NE PIŠE!": Danilo Ikodinović je krio od svih, a podarila mu je DIVNU ĆERKU
Ko je prva žena Dače Ikodinovića?, Foto: Kurir Arhiva

Nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović u bazenu je ostvarivao neverovatne uspehe sve dok mu jedna noć nije promenila život iz korena. Nakon saobraćajne nezgode, koju je izazvao vozeći motor u alkoholisanom stanju, život mu je visio o koncu, a kada je izvojevao najvažniju pobedu - potpuno se promenio. Nekada se činilo da je javnost više intrigirao njegov zanimljiv ljubavi život, jer se slavni sportista tri puta ženio. Međutim prva Dačina žena uspela je da ostane vrlo misteriozna.

Naime, Anja i Dača su se venčali 2000. godine, a ubrzo su i postali roditelji devojčice Andree, koja je sada izrazla u prelepu mladu damu. Iako je na početku sve delovalo idilično, njihova ljubav je doživela krah posle samo 3 godine braka, te je razvod usledio već 2003.

A Anja je do danas ostala dosledna sebi - nikada se nije pojavila u medijima i o njenom privatnom životu se gotovo ništa ne zna, a Ikodinović je o njoj pričao jednom i imao je samo reči hvale.

Danilo Ikodinović
foto: Kurir/Dragana Udovičić

- Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju taj je i dobije - rekao je tada za domaće medije Danilo.

Ikodinović u ljubavi sa odbojkašicom Majom Ognjenović uživa više od deceniju, i uvek ističe kako bolju ženu nije mogao da nađe. Maja i dalje na terenu obara sve rekorde i prkosi godinama, a u svemu tome ima ogromu Danilovnu podršku. U braku su od 2016. godine i o njihovog vezi do sada nije mogao da se čuje nijedan ružan komentar.

Danilo Ikodinović, Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović
foto: Kurir/Dado Đilas

Pre toga Danilo se 2005. godine tajno venčao sa Natašom Bekvalac, posle Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gde je naša reprezentacija na „Svetskom prvenstvu“ u vaterpolu osvojila zlato.

Ubrzo zatim porodica je postala bogatija za još jednog člana, ćerku Hanu, ali brak nije opstao. Nataša i Danilo razveli su se 2011. godine.

Sa druge strane, iako su razvod Dače i Nataše Bekvalac pratili brojni naslovi u novinama, pevačica je tek nedavno otvorila dušu i otkrila kako joj je bilo u trenucima dok se slavni sportista borio za život nakon teškog udesa.

Međutim, javnosti je otkrila, gostujući na Super TV-u svoja najdublja osećanja, uspomene, životne momente koji su je obeležili.

Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem. Za mene spoljni svet nije preterano postojao, jer sam u jednom momentu Hanu vidala samo jedanput dnevno i to jako kratko. Gotovo tri meseca sam bila u bolnici, bili su svi toliko divni da su videli da se nešto čudesno dešava u energiji izmedu dvoje ljudi, jer to ne bi preživeo niko. Tako se desilo, da je nešto gde je prognoza jako loše izrodi u najbolju moguću režiju u tom trenutku. Osećaj koji nikada ne bih volela da iko doživi —kaže za Super TV pevačica.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / Bekvalceva

Takođe, naglasila je da je njihov odnos već nailazio na brojne prepreke i pre nesreće, te je njihov zajednički život bio na veoma klimavim nogama.

— Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane. Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs