GODINAMA JE SPAVALA SA VERINIM MUŽEM, A GLUMILA SVETICU: Bez stida je preotela tuđeg muža, pa sa njim sada gradi SREĆU

Džulija Roberts je i u stvarnom životu bila odbegla mlada, ali i dugogodišnja ljubavnica pre nego što je našla sreću

Vip priča
Autor:
GODINAMA JE SPAVALA SA VERINIM MUŽEM, A GLUMILA SVETICU: Bez stida je preotela tuđeg muža, pa sa njim sada gradi SREĆU
Glumica koja je godinama spavala sa tuđim mužem, Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džulija Roberts ovih dana će proslaviti svoj 56. rođendan, a mnogi kažu kako glumica živi onako kako je zaslužila - uživa maskimalno u novcu kojeg je zaradila dugogodišnjim angažovanjem u nekim od najboljih holivudskih filmova.

Sa suprugom Denijem Moderom uživa sa njihovo troje dece: 15-godišnjim Henrijem i 18-godišnjim blizancima Hejzel i Fineusom.

Pa ima dve vile u kojima žive aktivno. Obe vile udaljene su međusobno na oko 20 minuta hoda, a sama Džulija kaže da najviše uživa na njihovom ranču u Novom Meksiku.

Džulija Roberts
foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Iako sada živi bajku sa svojim mužem, potraga za ljubavlju Džulije Robert trajala je dugo i glumica je uradila neke stvari kojima se ne ponosi danas.

Podsetimo, Džulija Roberts od početka je bila veoma tajanstvena što se tiče njenog privatnog života, ali mediji su uvek nalazili način da dođu do informacija koje su zanimale javnost.

Do sada se zna da je Džulija bila u vezi sa irskim glumcem Lijamom Nisonom, kanadskim glumcem Kiferom Saterlendom, Džejsonom Patrikom, Metjuom Perijem i Bendžaminom Bretom.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

1991. godine je bila verena za glumca Kifera Saterlenda, sa kojim je raskinula tri dana pre venčanja.

1993. godine upoznaje pevača Laja Loveta u kojeg se ludo zaljubljuje i ubrzo par staje na ludi kamen. Nakon dve godine braka par se razvodi. Džulija je izjavila da je previše ishitreno ušla u brak za koji nije bila spremna, da ju je povukla velika zaljubljenost u zanimljivog muzičara.

Takođe, ona nije bila spremna za ulogu majke, dok je Lovet to silno želeo. Različiti pogledi na svet i životni putevi doveli su do toga da par nije mogao da pronađe način da opstane.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

2001. godine na snimanju filma „Meksikanac“ sa partnerom i prijateljem Bred Pitom, Džulija upoznaje kamermana Danijela Modera, koji polako osvaja njeno srce i sa kojim ona započinje ljubavnu romansu, koja se na kraju završila brakom koji je par zaključio u Novom Meksiku 2002. godine. Ona je izjavila da je tek uz Danijela upoznala pravu ljubav, da je pored njega sazrela i shvatila u čemu je suština života, a sam Danijel joj je promenio život iz korena.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Steimberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Neki su tada Džuliju nazivali 'razaračicom braka' jer je, pisalo se, preotela tuđeg supruga.

28. novembra 2004. godine zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, njih dvoje postaju roditelj prelepih blizanaca – Hejzela Patricija i Fajnsa Voltera. Tri godine kasnije par je dobio još jednog sina, Henrija.

Džulija Roberts
foto: instagram/printscreen

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs