"NE TUŠIRAMO SE DOK NE POČNEMO DA SMRDIMO" Ove slavne ličnosti ne vole da se kupaju, a neke čak ne peru ni zube

Od slavnih holivudskih zvezda videli smo sve i svašta, ali vest da se ne tuširaju i da im higijena nije važna nas je veoma iznenadila.

Celebrities
19:00h Autor:
"NE TUŠIRAMO SE DOK NE POČNEMO DA SMRDIMO" Ove slavne ličnosti ne vole da se kupaju, a neke čak ne peru ni zube
Slavni koji se ne tuširanju redovno, Foto: Profimedia / Fonet

Svet slavnih veoma se razlikuje od onog našeg - na kraju krajeva, oni su slavni, bogati i obožavani širom sveta. Uz to baš uvek izgledaju odlično, a mi redovno uživamo u scenama u kojima se ljube sa drugim, jednako privlačnim zvezdama.

Ipak, izgleda da ni oni nisu toliko savršeni koliko izgledaju, budući da su njihove kolege i javno odlučile da se požale na njihove poprilično grozne higijenske navike.

Odjednom nam one romantične scene više i ne izgledaju tako privlačno!

Bred Pit

Njegov kolega Eli Rot otkrio je kako je Pit redovo preskakao tuširanje tokom snimanja filma "Nemilosrdni gadovi", a čini se da to nije bilo jedino vreme kad je Bred Pit koristio svoju "domišljatu" taktiku korišćenja vlažnih maramica. Naime, otac šestoro dece požalio se kako jednostavno nema vremena stalno da se tušira.

Bred Pit pravda se time da nema dovoljno vremena
Bred Pit pravda se time da nema dovoljno vremena foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Metju Mekonahi

Neki ljudi jednostavno mrze da nose dezodorans, nezavisno od toga šta drugi misle o tome. Metju Mekonahi se brani time što su mu sve žene, uključujući njegovu majku, rekle sledeće: Tvoj je prirodan miris, miris muškarca i, naposletku, tvoj miris. Metju je jedom prilikom toliko smrdeo na znoj da mu je Kejt Hadson kupila dezodorans.

Metju Mekondahi ne korsiti dezadorans
Metju Mekondahi ne korsiti dezadorans foto: John Rivera/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Džoni Dep

Super-talentovani glumac poznat je po svojoj lošoj ličnoj higijeni. Naime, Džoni Dep misli kako kupanje i nije najbitnija stvar na svetu, što se na njemu i te kako i oseća. Osim toga, ništa bolji nije ni njegov zadah. Iako više ne puši, njegov pušački zadah još uvek ga nije napustio. Ipak, iako mu to i nije bila najdraža stvar na svetu, Dep je redovno usta "pročišćavao" mentolom kako bi usrećio svoju koleginicu, Anđelinu Džoli.

Džoni Dep ne mari previše za higijenu
Džoni Dep ne mari previše za higijenu foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Dženifer Lorens

Dok bi tek retki odbili poljubac sa prelepom Dženifer Lorens, oni koji su tu priliku već imali otkrili su nešto što nam je trenutno čini malo manje neodoljivom. Naime, Lijam Hemsvort otkrio je sledeće: "Dok smo snimali Igre gladi, mrzeo sam da snimam scene ljubljenja s Dženifer. Ona mi je jedna od najboljih prijateljica i stvarno je volim, ali je pre svake scene namerno jela beli luk i tunjevinu, a onda bi mi tik pre poljupca rekla: Nisam oprala zube. Odgovorio bih joj: Super, jedva čekam da okusim tvoj ručak.

Dženofer Lorens ima nepodnošljivi zadah
Dženofer Lorens ima nepodnošljivi zadah foto: Profimedia

Mila Kunis i Ašton Kučer

Svi se još sećamo "skandala" kada je poznati glumački par otkrio da ne kupaju redovno decu, odnosno da ih "ne tuširaju sve dok ne počnu da smrde". I oni sami su u jednom podkastu rekli da se ne tuširaju svaki dan, a Mila je dodala da joj je to navika od detinjstva, još dok su odrastali u Ukrajini, jer nisu uvek imali toplu vodu.

Mila i Ešton ne kupaju decu redovno
Mila i Ešton ne kupaju decu redovno foto: Profimedia

Takođe su izjavili da svakodnevno tuširanje isušuje kožu, te zbog toga pomalo zaziru od sapuna. Glumci primenjuju pravilo da peru samo pazuhe, intimna područja i stopala. Kučer je rekao da svakodnevno pere "pazuhe i međunožje, i ništa drugo", te da on i Mila Kunis kupaju svoju decu samo ako "se može videti prljavština na njima. Inače nema smisla".

Leonardo Dikaprio

Sa druge strane, imamo još jednog popularnog holivudskog zavodnika koji ne mari mnogo o ličnoj higijeni.

Ipak, Dikapriov "izgovor" je očuvanje životne sredine. Trudi se da što manje šteti prirodi i otud i njegovo verovanje da niko ne bi trebalo da koristi dezodorans na svom telu, pa to ne radi ni on. Takođe, ima naviku da se tušira jednom ili dva puta nedeljno kako ne bi trošio previše vode.

Leonardo Dikaprio navodno čuva životnu okolinu
Leonardo Dikaprio navodno čuva životnu okolinu foto: Profimedia

Džulija Roberts

Slavna glumica ima isti cilj kao Dikaprio. Očuvanje životne sredine joj je veoma bitno, te je njen način borbe protiv klimatskih promena to što se retko tušira i troši što manje vode, a za dezodorans kaže da joj njegovo korišćenje ne odgovara, pa zbog toga često ima neugodan miris.

Na Džilijinu higijenu žalili su se mnoge kolege
Na Džilijinu higijenu žalili su se mnoge kolege foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Džejk Džilenhal

I Džejk Džilenhal, nedavno je otkrio da ne praktikuje redovno tuširanje.

"Sve više smatram da je kupanje ponekad manje potrebno", rekao je u intervjuu za "Vanity Fair" povodom promocije novog Pradinog parfema.

Džejk smatra da redovno kupanje nije neophodno
Džejk smatra da redovno kupanje nije neophodno foto: Profimedia

Dženifer Aniston

I naposletku, omiljena glumica Amerike - Dženifer Aniston. Njena bivša cimerka Nansi Balbirer, takođe glumica, jednom prilikom je ispričala svoje iskustvo života sa Dženifer. Naime,čuvena Rejčel imala je naviku da depilira bikini zonu na kauču u njihovoj dnevnoj sobi, a za audicije, pre nego što se proslavila, punila je grudnjak pilećim medaljonima da joj grudi izgledaju veće.

Dženifer Aniston imala je bizarne navike u mladosti
Dženifer Aniston imala je bizarne navike u mladosti foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs