BILA JE PRVI SUPERMODEL I ŽENA NEVEROVATNE LEPOTE: Od silnih operacija potpuno se IZDEFORMISALA i jedva otvara oči

Dženis Dikinson bila je prvi supermodel i žena božanske lepote, a onda se u potpunosti uništila od operacija i botoksa.

Star look
16:48h Autor:
BILA JE PRVI SUPERMODEL I ŽENA NEVEROVATNE LEPOTE: Od silnih operacija potpuno se IZDEFORMISALA i jedva otvara oči
Kako je prvi supermodel izgledala pre operacija, Foto: BKGD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženis Dikinson nekada je svet osvajala lepotom, bila je prvi supermodel, a onda je želela da zadrži mladost po svaku cenu, te je od silnih plastičnih operacija u potpunosti uništila lice.

Nažalost, od njene prirodne lepote nije ostalo gotovo ništa jer preterano korišćenje botoksa i plastične operacije i te kako su ostavile traga na njenom licu.

Dženis Dikinson načisto je uništila lice
Dženis Dikinson načisto je uništila lice foto: Profimedia

Dženis danas ima 68 godina, može da se pohvali fit figurom, ali s druge strane očigledno je da je previše puta otišla pod nož. Njeno lice je zategnuto do te mere da Dženis jedva drži oči otvorene, dok su njenausta krajnje izdeformisana.

Dženis je početkom 70-ih bila jedna od najangažovanijih i najtraženijih manekenki sveta , a njenoj lepoti, bujnoj kosi, punim usnama i širokom osmehu divio se čitav svet.

Sarađivala je sa brojnim poznatim brendovima i krasila naslovnice uticajnih magazina - samo se na naslovnici "Vogue" našla 37 puta.

Manekeka je danas u braku sa šest godina starijim psihijatrom Robertom Gernerom, kog je upoznala 2012. godine na sastanku na slepo.

Upravo je Gerner ovoj dami bio najveća podrška dok se lečila od raka dojke 2016. godine i prolazila kroz hemoterapije, a nakon što su prebrodili ovu krizu razmenili su bračne zavete.

Dženis Dikinson sa suprugom
Dženis Dikinson sa suprugom foto: Neil Warner / Splash / Profimedia

Uz Dženis se veže i skandal u koji je uključen slavni glumac Silvester Stalone. Stalone je početkom 90-ih već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Dženifer Flevin, a onda joj je pismom "saopštio" da raskida s njom zbog Dženis.

Dženis Dikinson pokušala je Staloneu da podvali dete
Dženis Dikinson pokušala je Staloneu da podvali dete foto: Profimedia

Ona je 1994. rodila ćerku Savanu, a Silvester je verovao da je ona njegova ćerka, pa je tako dobila njegovo prezime nakon rođenja. Glumac i Dženis bili su vereni šest meseci, a nekoliko nedelja nakon što se manekenka porodila, razišli su se, jer je DNK test pokazao da Stalone nije Savanin otac.

Dženis je imala burnu mladost
Dženis je imala burnu mladost foto: Profimedia

Nakon toga, Dženis je iznenadila javnost kada je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od samo nekoliko dana.

Ispalo je da je otac njene ćerke filmski producent Majkl Birnbaum. Dženis ima i sina Nejtana Fildsa iz braka s televizijskim producentom Sajmonom Fildsom.

Koliko se Dženis promenila kroz godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 8 Foto: HUBERT BOESL / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs