ZBOG OPAKE TAJNE KOJU JE KRILA UNIŠTILA JE KARIJERU: Jedna od najlepših žena sveta ŠOKIRALA je otkirćem s čim se BORILA

Nekadašnja frontmenka benda "Pussycat dolls" imala je trnovit put, rešila je da progovori o svemu što je prošla.

Celebrities
15:57h Autor:
ZBOG OPAKE TAJNE KOJU JE KRILA UNIŠTILA JE KARIJERU: Jedna od najlepših žena sveta ŠOKIRALA je otkirćem s čim se BORILA
Opaka tajna koštala je karijere., Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nikol Šerzinger po mišljenju mnogih važi za jednu od najatraktivnijih pevačica ikada, oko sebe već godinama unazad ima armiju vernih fanova. Zaista živi život prave holivudske zvezde ali nije sve uvek išlo sjajno u njenom životu.

Nekada je pribegavala više nego esktremnim metodama kako bi zaradila novac za obrazovanje, obzirom na to da njeni roditelji nisu bili u mogućnosti da joj priušte sve sto je želela pa morala je sama da pronalazi načine za to.

Nikol Šerzinger
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

"Bila sam najsiromašnija dok sam studirala. Davala sam krv da dobijem novac", priznala je i dodala da su joj tada najčešći obrok bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne. "Jako volim svoju porodicu, ali nikad nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom", izjavila je Nikol.

Pevačica na vrhuncu karijere, dok je bila u popularnoj ženskoj grupi "The Pussycat Dolls" u kojoj je bila vodeći vokal, borila sa opakom bolešću - bulimijom, izazvanom poremećajem u ishrani. Sada je rešila da progovori o tom najgorem i najmračnijem periodu svog života koji joj je zapravo i uništio karijeru.

Nikol Šerzinger
foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Na sve češća neslaganja među devojkama u grupi je uticala upravo ta mračna tajna o bolesti koju je Nikol krila i na kraju je to i prouzrokovalo razlaz. Pevačica je jednom prilikom za britanski časopis izjavila da je to bio najgori period u njenom životu i da joj je karijera bila uništena.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

"Bulimija je toliko uticala na moj život da sam gubila glas i nisam mogla da pevam, a sve se događalo u trenutku dok sam gradila karijeru u grupi "The Pussycat Dolls". Jednom me je čak i menadžer pronašao na podu onesvešćenu", iskrena je bila Nikol,

"Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi, a s 14 godina sam počela da trčim. Usred noći bih izašla iz kuće i trčala jer sam bila uverena da moram da budem mršavija i da moja bedra moraju da izgledaju baš onako kako sam zamislila. Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene", istakla je.

Nikol Šerzinger
foto: Sebastian Gabsch / imago stock&people / Profimedia

Mnoge javne ličnost su imale problema sa ovom opakom bolešću. Bulimija je potencijalno opasna po život. Bolest, koja dovodi do toga da se pojedinci prejedu i potom izbace iz sebe hranu, može da dovede do dehidracije, problema sa srcem, pa čak i samoubilačkih ideja, upozoravaju lekari.

Međutim sada je sve to daleko iza nje, uspela je da se izbori sa tim i započne iznova svoju karijeru. Sada izgleda zaista nikada bolje, kako fizički tako i psihički, prihvatila je sebe i samouvereno ide napred.

"Njeno ime je Nikol. Nikad ne zaboravi ko si. Neka svaka prilika bude vaša pista." napisala je ona ispod nedavne Instagram objave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs