ostvarila je svoje želje

NAJLEPŠA ŽENA SVETA JE PRODAVALA KRV DA BI PREŽIVRLA: Često su je muškarci ostavljali, a sad živi ŽIVOT O KOM JE SANJALA

Nikol Šerzinger je sada jedna od najmoćnijih lepotica, a nekada se borila sama sa parče hleda i obrazovanje...

Vip priča
11:32h Autor:
NAJLEPŠA ŽENA SVETA JE PRODAVALA KRV DA BI PREŽIVRLA: Često su je muškarci ostavljali, a sad živi ŽIVOT O KOM JE SANJALA
Najlepsa zena sveta nekada je prodavala krv da bi prezivela, Foto: Profimedia

Pvačica Nikol Šerzinger, inače vlasnica predivnog glasa, važi jedni od najlepših dama na svetskoj javnoj sceni. Međutim, nju život nije štedeo, te je morala mnogo da se bori i radi kako ostvarila svoje želje i imala se što danas ima.

Nedavno je napunila 44. godine, koje su u njenom slučaju samo broj. Sada živa u svemu što je stekla, ali često ističe da joj nije bilo uopšte lako. Njeni roditelji nisu bili imućni, pa je sama zarađivala novac za svoje obrazovanje.

Radila je razne stvari - prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu, a ono što je mnoge šokiralo jeste da je prodavala krv.

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - istakla je Nikol.

Otkrila je i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom, jer su bile jeftine i dugo su je držale sitom.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - dodala je ona.

Poznata pevačica proslavila se u grupi „Pussycat dolls“ čiji je bila frontmen i najistaknutiji član. A Šerzingerova je često bila u centru medijske pažnje i zbog svojih veza i burnog ljubavnog života. Nedavno su ragbista Tom Evans i ons proslavili prvu godišnjicu ljubavi, te su mnogi komentarisali kako kraj njega deluje srećno i ispunjeno.

Pre toga je imala romansu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, a kako se pričalo, ona je bila ta koja je raskinula jer on nije imao ozbiljne namere sa njom. Takođe, Nikol je sedam godina bila u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, a kako je on jednom rekao, vezu su okončali jer zbog obaveza nisu mogli često da se viđaju.

Neka od pevačicinih najlepšij zdanja pogledajte u galeriji ispod:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs