šok!

BRITNI SPIRS OTKRILA TAJNU KOJI JE KRILA 20 GODINA: "Ostala sam trudna sa Džastinom, naterao me je da pobacim!"

"Trudnoća je bila iznenađenje, ali za mene ne i tragedija. Jako sam volela Džastina", piše Britni

Vip priča
Autor:
BRITNI SPIRS OTKRILA TAJNU KOJI JE KRILA 20 GODINA: "Ostala sam trudna sa Džastinom, naterao me je da pobacim!"
Foto: FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britni Spirs obožavateljima je otkrila da je bila trudna sa Džastinom Timberlejkom. Tvrdi da ju je pevač i tadašnji dečko prisilio na pobačaj ‘jer nije bio spreman da bude otac’. Bolnu uspomenu krila je više od 20 godina, ali nakon rastave sa Semom Asgarijem odlučila je da objavi svoje memoare u kojima će otkriti kako je zaista izgledao život pop princeze.

Britni Spirs i Džastin Timberlejk bili su u vezi od 1999. do 2002. godine. U svojim nadolazećim memoarima, "The Woman In Me, Britney" otkriva da je bila trudna pri kraju 2000. godine, kada su ona i Džastin imali 19 godina. Ona je, kako otkriva knjiga, želela dete i sanjala o porodici sa Timberlejkom, ali on ‘nije bio spreman za odgovornosti koje donosi uloga oca’.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

‘Trudnoća je bila iznenađenje, ali za mene ne i tragedija. Jako sam volela Džastina. Uvek sam željela da jednog dana zasnujemo porodicu zajedno. To je jednostavno bilo mnogo ranije nego što sam očekivala‘, napisala je ona.

‘Džastin mi je tada rekao da nismo spremni da imamo dete jer smo premladi. Sigurna sam da će me ljudi mrzeti zbog ovoga, ali na kraju sam pristala na pobačaj. Danas ne znam da li je to bila ispravna odluka. Da je odluka bila prepuštena samo meni, nikad to ne bih učinila. Ali Džastin je ipak bio taj koji je znao da ne želi da bude otac’, otkrila je Britni.

Slavna pevačica u memoarima opisuje i da je pobačaj bio njeno najmučnije životno iskustvo.

Kada se pojavila informacija da će Britni objaviti memoare, Džastina je navodno uhvatila panika i zabrinutost zbog detalja koje bi mogla otkriti u knjizi.

Džastin Timbrlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

‘Jako je radoznao šta će ona otkriti o njihovoj vezi. To ga bukvalno izjeda’ - rekao je izvor blizak pevaču za Pejdž Siks.

Pevačica je ranije rekla da je na početku veze s Timberlejkom bila devica i da nevinost želi da izgubi u braku s voljenom osobom.

Memoare "The Woman in Me Britney" će objaviti 24. oktobra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs