NAJPOZNATIJA IZBEGLICA IZ PALESTINE LJUBI DEVOJKE MLAĐE OD NJEGOVIH ĆERKI: Zarađuje MILIONE i izgleda kao APOLON

Ako ste se pitali ko je i kako izgleda najpoznatija izbeglica iz Palestine, dovoljno je da pročitate priču o Mohamedu Hadidu.

Celebrities
Autor:
NAJPOZNATIJA IZBEGLICA IZ PALESTINE LJUBI DEVOJKE MLAĐE OD NJEGOVIH ĆERKI: Zarađuje MILIONE i izgleda kao APOLON
Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Điđi Hadid našla se u žiži interesovanja nakon što je na svom Instagram profilu pružila podršku palestinskom narodu. Naime, manekenka je objavila citat o aktuelnom izraelsko-palestinskom sukobu, dobila je poruke sa zvaničnog naloga Izraela na Instagramu.

- Nema ničeg jevrejskog u postupanju izraelske Vlade prema Palestincima. Osuda izraelske vlade nije antisemitska, a podrška Palestincima nije podrška Hamasu. - napisala je Điđi, nakon čega je dobila odgovor izraelske Vlade:

Điđi Hadid
foto: Profimedia

- Nema ničeg hrabrog u Hamasovom masakru Izraelaca. Osuđivanje Hamasa za ono što jeste (ISIS) nije protiv Palestine i podrška Izraelcima u njihovoj borbi protiv varvarskih terorista je prava stvar.

Inače, Điđi Hadid je ima palestinsko poreklo, odnosno ćerka je poznatog trgovca nekretninama, Mohameda Hadida, koji je Palestinac.

Mohamed Hadid
foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mohamed Hadid, otac slavnih manekenki, rođen je u Nazaretu 1948. godine, a još kao malo dete je morao da napusti domovinu. Za vreme Palestinskog rata 1947-1949, porodica Hadid je bila među 700.000 proteranih.

- Najpre smo izbegli u Siriju, a ostali smo bez svog doma u Safadu, koji je preuzela jevrejska porodica kojoj smo pružili utočište nakon što su izbegli iz Poljske, na brodu koji je išao od zemlje do zemlje i niko nije hteo da ih prihvati... Bili su naši gosti dve godine, dok nisu nas pretvorili u izbeglice i izbacili nas iz sopstvene kuće. To je moja istorija. Čudno je. Moja porodica i ja bismo to uradili ponovo – napisao je Mohamed Hadid jednom prilikom na Instagramu pored porodičnog portreta.

Porodica Hadid neko vreme je živela u Damasku, a potom se preselila u Tunis, pa u Grčku, pre nego što su se skrasili u Vašingtonu kada je Mohamed imao 14 godina.

Ljubi samo mlađe devojke

Godine 1994. Mohamed se venčao sa majkom njegove dece, Jolandom Hadid, a sa njima su živele i njene dve pastorke - njegove ćerke iz prethodnog braka. Njihova ljubav krunisana je decom, a dobili su dve ćerke i sina - Jelenu Nuru Hadid, koju danas svet zna po nadimku Điđi, a potom Belu, i Anvara Hadida. Međutim, njihova ljubav doživela je krah 2000. godine kada su se razveli. Inače, Jolanda je od njega mlađa 16 godina.

1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mohamed je takođe bio veren Šivom Safai od koje je stariji čak 30 godina, a sada uživa u ljubavi sa atraktivnom Keni Silvom koja je 27 godina mlađa od biznismena. Posebno je zanimljivo da je Keni samo 5 godina starija od Mohamedove najstarije ćerke Mariel koja ima 42 godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs