"NAMA JE SVANULO KADA JE TATA UMRO! MAMA JE ABORTIRALA SVAKI PUT KADA BI SE TATA NAPIO": Milan otvoreno o detinjstvu

Voditelj Milan Milošević je otvoreno pričao o ocu nasilniku i svoj žrtvi koju je njegova majka podnela da bi njega i braću izvela na put

Celebrities
Autor:
"NAMA JE SVANULO KADA JE TATA UMRO! MAMA JE ABORTIRALA SVAKI PUT KADA BI SE TATA NAPIO": Milan otvoreno o detinjstvu
Milan Milošević o teškom detinjstvu i zlostavljanju, Foto: Printscreen/youtube

Gostujući na Hype televiziji, voditelj Milan Milošević govorio je o svom ocu i njegovom nasilnom ponašanju i majci koja je sve to trpela:

"Moj otac je bio nasilnik, a majka je sve to podnela na neverovatan način. Ona se sa tim svojim mužem, mojim ocem doselila u Sremsku Mitrovicu, a on joj nije dao da radi, jer je bio ljubomoran. Ona nikad nije radila, a onda je 1972. godine rodila mog brata sa cerebralnom paralizom i tu je čitav njen život stao, njena sloboda je potpuno nestala. On je puzao do pete godine, posle sam došao ja 77e, a imala je sina iz prvog braka kojeg je dovela tu.

Imao sam oko 8-9 godina kada sam joj rekao: "Mama, hajde da pobegnemo od svega ovoga". Ona bi rekla "Gde da idem? Gde?" Da se vraća u brdo u šumu, tu nije bilo života.

Ona o tom perodu ovako kaže: "Dok je mene imao ko da tuče, tada zakona nije bilo."

Mi smo sedeli u Socijalnoj službi svaki dan po nekoliko sati. Mi sedimo u hodniku i čekamo i prođe njihovo radno vreme i one nas ne prime. A kako da nas prime i šta da nam kažu? Kako da osiguraju ženu sa troje dece? "

Milan Milošević
foto: Printscreen/youtube

Svaki put kada bi se tata napio ona bi ostajala trudna i imala je mnogo abortusa i svaki put je pozajmljivala novac za to. Od njega je krila tu informaciju, jer bi je on možda i naterao da rodi. Ona kada je rodila Zorana 1972. godine, njoj su doktori tada rekli: "Ti nemoj više da rađaš". Jer je doktor znao da je nju muž tukao u trudnoći. Međutim, 76e godine kada je mene nosila, došla je do iste komšinice Milene da posudi novac, da ide da abortira i komšinica joj je rekla: "Nemoj, možda će ti ovo dete doneti sreću." Ma kakvu sreću, ona je htela da je Bog uzme sa trideset godina.

Imao sam 5 ili 6 godina kada sam tatu skidao sa mame, jer je hteo u dvorištu da je ubije. Tuče je a mi ne znamo ni zašto? Ona kuvala celo jutro, on došao sa posla pijan, i nasrnuo na nju ni krivu ni dužnu.

Ona je prodisala onaj momenat kada je umro tata. Kada je tata umro, nama je svanulo. On je svima bio dobar, sem nama.

Ja sam tada taman napunio 18 godina. On je u 47oj godini umro, od srčanog udara.

Sve što je moglo najružnije desilo se u mojoj porodici."

(Stil/ HYPE TV)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs