SUZA SUZU STIŽE

UŽIVALA DO JUČE U KUĆI OD 175 MILIONA DOLARA, SADA PLAČE NA SUDU: "Luksuzni stil života deci je u DNK"

Nakon što je odlučila da ostavi svog supruga, Kristin Baumgartner morala je da napusti njihov zajednički dom. Iako se nadala da će uspeti da zadrži raskošno imanje i život na koji je navikla, Kevin Kostner je ipak pokazao da neće dopustiti da ga izigra i u ovoj brakorazvodnoj parnici

Vip priča
16:43h Autor:
UŽIVALA DO JUČE U KUĆI OD 175 MILIONA DOLARA, SADA PLAČE NA SUDU: "Luksuzni stil života deci je u DNK"
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati holivudski glumac se našao u brakorazvodnoj parnici, a razvod braka od njega je zatražila supruga Kristin Baumgartner s kojom je bio u braku 18 godina. Njena odluka navodno je iznenadila Kevina Kostnera, a glumac je odlučio da joj neće olako prepustiti deo svoje imovine.

Međutim, čini se da uskoro bivša gospođa Kostner nije računala na to da rastava braka donosi i neke promene u njenom životu pa je tako bila vrlo nprijatno iznenađena činjenicom da se mora iseliti iz njihovog doma vrednog 175 miliona dolara i ranča od 160.000 hektara u Aspenu.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Baumgartner je morala da se preseli u obližnju nekretninu za iznajmljivanje koju plaća čak 40.000 dolara mesečno! lako i njen novi dom odiše luksuzom, nezadovoljna je jer to nije bio njen životni stil pa traži da joj glumac isplaćuje veću svotu kako bi i ona i deca mogli da uživaju u nečem još luksuznijem.

Njezin advokat je na suđenju izjavio kako njena deca zaslužuju povećanje alimentacije jer je luksuzan život 'u ovom trenutku u njihovoj DNK'. Baumgartner takođe tvrdi da su njeni razlozi 'mnogo više' od materijalnih stvari. 'To je iskustvo', rekla je na suđenju opisavši njihov porodični dom kao zajednicu: 'Ovde stvaramo sve što možemo zamisliti'.

Majka troje dece na početku je tražila mesečni alimentacijski iznos od ukupno 248.000 dolara, čemu se 68-godišnji Kostner žestoko usprotivio pa je Baumgartner tražila iznos od 175.000 dolara mesečno kako bi svojoj deci pružila 'sličan' životni standard dok su s njom.

Kevin Kostner
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Sud mora da omogući uzdržavanje dece na nivou srazmerno Kevinovom značajnom bogatstvu, čak i ako to znači da se time takođe poboljšava životni standard bivše supruge', tvrdi njen pravni tim koji objašnjava da njihova stranka želi dom sličan Kostnerovom kućom vrednom 145 miliona dolara i mogućnost da ide na luksuzne odmore unajmljenim privatnim avionom.

Kristin je tako pred sudom otkrila da Kostner zarađuje više od 1,4 miliona dolara mesečno, od kojih na svoje troškove života potroši otprilike 240.000 dolara. Međutim, glumac je odlučan u tome da svojoj bivšoj ne želi da plaća više od 60.000 dolara mesečno.

1 / 20 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Razočarana što se mora odreći raskoši na koju je navikla, Baumgartner je na sudu nekoliko puta zaplakala, a posebno emotivna bila je na spomen ranča u Aspenu. Osim toga, uplakana je priznala da je Kostner godinama njenoj majci plaćao 5000 dolara mesečno, ali isplate su prestale kada su se rastali, a zbog toga se njena majka sada boji za svoje troškove života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs