KAD SE UDALA ZA JASMINA NIJE BILO SREĆNIJE ŽENE OD NJE: Prevario je dok je bila trudna, a onda je usledila HLADNA OSVETA

Mnogi i danas pričaju o tome kako je muž prevario pevačicu iz Zvedza Granda, a ona je nakon toga procvetala.

Celebrities
Autor:
KAD SE UDALA ZA JASMINA NIJE BILO SREĆNIJE ŽENE OD NJE: Prevario je dok je bila trudna, a onda je usledila HLADNA OSVETA
Kako je muž prevario pevačicu iz Zvedza Granda, Foto: Printscreen Instagram/ dadamesaljic

Nekadašnju učesnicu "Zvezda Granda", Dadu Mešaljić, muž je prevario dok je bila u drugom stanju, ona se nedavno i znanično razvela od Jasmina sa kojim je bila u braku svega nekoliko meseci. Kad je odlučila da se uda za Jasmina nije bilo srećnije žene od nje, međutim, nije ni slutila šta će da je snađe.

Pevačica je donela na svet devojčicu Merjem, a mnoge zanima u kakvom su sada odnosu Dada i njen bivši suprug i da li viđa ćerku.

- Viđa je kada mu padnu pratioci na Instagramu. Naravno, šta misliš od čega ovako luksuzno živimo? - odgovorila je Dada, pretpostavlja se ironično.

Dada je dodala da bi se ponovo udala u budućnosti, ukoliko se ponovo zaljubi, te otkrila šta joj je pomoglo da nastavi dalje posle razvoda.

- Meni je mnogo pomogao njegov izbor žena posle mene da ga prebolim i nastavim dalje - otkrila je ona.

Inače, spekulisalo se da je Jasmin prevario Dadu sa njenom koleginicom, Melihom Imširović, a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi da su njih dvoje veoma prisni što je dodatno podgrejalo glasine o navodnoj aferi.

Inače, Dada je procvetala nakon razvoda, te se posvetila detetu i svom fizičkom izgledu, a mnogi komentarišu da bolju osvetu nije mogla da mu servira.

- Cilj je bio da bude skoro neprimetno, a svakako da bude efekta. Radila sam usne i prezadovoljna sam, osećam se prelepo i samopuzdanje mi je poraslo i što je nabitnije ne hodam kao patka. Nisam protiv estetskih zahvata sve dok se radi u granicama normale, što je slučaj kod mene - objasnila je Dada, a mnogi su je pohvalili s obzirom da nije preterala za razliku od mnogi koleginica.

- Pošto dosta vas kaže da sam procvetala, jesam vala i to! Nikada srećnija, zadovoljnija i ispunjenija - napisala je Dada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs