GODINU DANA JE VARAO ŽENU SA MNOM, BIO JE DOBAR U KREVETU, NISAM MOGLA DA ODOLIM: Našu pevačicu muž prevario s igračicom

Evo kako je našu poznatu pevačicu muž navodno prevario sa igračicom.

Vip priča
Autor:
GODINU DANA JE VARAO ŽENU SA MNOM, BIO JE DOBAR U KREVETU, NISAM MOGLA DA ODOLIM: Našu pevačicu muž prevario s igračicom
Kako je našu pevačicu muž prevario sa igračicom, Foto: Kurir

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj, javnoj seni. Međutim, njihov brak doživeo je krah nakon 9 godina zajedničkog života. Kruna njihove velike ljubavi su ćerke, Nina i Tea, a par je tačku na brak stavio 2019. godine. Nakon kraha braka ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o naslednicama.

Međutim, porodičnu idilu narušile su glasine o Nikolinoj aferi sa igračicom Gordanom Gogom Aleksić, koja je zatim u javnost iznela detalje njihovog odnosa, piše Lepa i Srećna.

Ana Kokić
foto: Kurir/Dragan Kadić

"Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim", rekla je Goga 2016. godine tokom svog učešća u jednom rijaliti programu.

"Ja sam čula da je Ana saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život", dodala je plesačica kasnije za domaće medije.

Nikola Rađen
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ni Ana ni Nikola ovu temu nikada nisu želeli javno da komentarišu, a njihov razvod, koji je usledio nekoliko godina kasnije, je bio sporazuman i prošao je bez skandala.

Vaterpolista se potom ponovo oženio - krajem 2022. godine stao je na "ludi kamen" sa pevačicom Milicom Ristić sa kojom je dobio sina Alekseja, a o bivšoj supruzi ima samo reči hvale.

1 / 6 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Ana je žena, majka i carica. Ona je jedna vrlo plemenita žena, veliki radnik. Sve što je uradila, uradila je sama. Ima predivan karakter, dok je ne naljutiš. Kada je naljutiš, transformiše se", rekao je Rađen jednom prilikom u emisiji "Kontrashow".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs