SAZNAJTE VIŠE

KIM KATRAL SE ZBOG SAVETA POKOJNE MAJKE VRATILA U SERIJU "SEKS I GRAD: Njene reči joj i danas odzvanjaju u glavi

Proslavila se još u filmovi iz osamdesetih ali najveću slavu je postigla odigravši ulogu Samante Džouns u kultnoj seriji Seks i grad. Sada je odlučila da otkrije zbog čega je ipak pristala da se pridruži ekipi u nastavku iako je govorila da to ne želi.

Vip priča
08:56h Autor:
KIM KATRAL SE ZBOG SAVETA POKOJNE MAJKE VRATILA U SERIJU "SEKS I GRAD: Njene reči joj i danas odzvanjaju u glavi
Kim Katral sa majkom, Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kim Katral se pojavila na naslovnoj stranici grčkog izdanja magazina Vog i u intervjuu podelila razlog zašto se vratila, a kaže da to nije samo ubog pozamašne svote koju je dogovorila sa producentima serije.

Za tu ulogu koja je trajala nepunih minut dobila je neverovantih milion dolara, što je po mišljenjima mnogih za nju bio dovoljan razlog da pređe preko svega onoga što se dešavalo navodno između nje i Sare Džesike Parker i zbog koje je odlučila da ne bude više deo te ekipe.

Glumica je sada nagovestila da su joj životni saveti njene pokojne majke dali snagu da prihvati poziv da ponovi svoju kultnu ulogu u seriji "Seks i grad", piše Miror.

Kim je igrala Samantu Džons u svih šest sezona serije "Seks i grad" i u dva filma, igrajući tu ulogu od 1998. do 2010. Međutim, bilo je primetno odsustvo njenog lika kada se serija vratila na ekrane i fanovi su insistirali da se ona pojavi, a ne samo u vidu poruka koje razmenjuje sa Keri što je bio slučaj u prvoj sezoni.

Sama scena je značila da Kim nije morala da snima nasuprot svom najvećem rivalu, a njena scena je snimljena sa njom samom u zadnjem delu automobila.

- Za mene, ženu u 60-im, mislim da je najveći izazov da ostanem relevantna, da radim, da imam šta da kažem. Moj idol je uvek bila moja majka. Iako nikada nije mogla da se poveže sa poslom koji ju je činio srećnom, a bila je depresivna i sama dugo vremena, nikada nije izgubila duh. To je nešto što mi je prenela. Zahvalna sam joj što me je naučila da se branim i ne dozvoljavam drugima da kontrolišu moju priču. To je veoma važna lekcija za mlade žene - rekla je Kim za grčki Vog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs