SAZNAJTE VIŠE

MISLILI SU DA ĆE SRUŠITI ENGLESKO KRALJEVSTVO, SAMO SE NJIHOVO URUŠAVA: Ovako sada izgledaju dani Megan Markl i Harija

Par redovno naručuje picu iz obližnjeg restorana, inače omiljenog mesta slavnih, a princ Hari je više "tip koji voli pivo, šniclu i krompir"

Vip priča
Autor:
MISLILI SU DA ĆE SRUŠITI ENGLESKO KRALJEVSTVO, SAMO SE NJIHOVO URUŠAVA: Ovako sada izgledaju dani Megan Markl i Harija
Foto: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia

Uprkos svim izazovima, Megan Markl i princ Hari su "zaista srećni zajedno" u Kaliforniji.

Iako su se vojvoda i vojvotkinja od Saseska suočavali s neuspesima otkako su se povukli sa svojih kraljevskih dužnosti i gradili status u Holivudu, insajder ke za časopis Pipl je ispričao: "Deluju jako srećno zajedno. Čini se da Hari prihvata ovaj život koji ima s Megan i, naravno, zna da je sasvim drugačiji od onog koji je imao pre. Čini se da Megan vodi kuću i donosi odluke, ali ne radi se o tome da joj se on podređuje. To je samo dinamika koja njima odgovara, a možda i ona koja mu treba nakon svega što je prošao".

Premda su princ Hari i Megan viđeni zajedno i pojedinačno u restoranima, na plaži ili na lokalnim marketima u Montesitu, oni se uglavnom drže van očiju javnosti. Rade u zajedničkoj kancelariji unutar svog prostranog imanja vrednog 14,65 miliona dolara, na kojem imaju igralište za decu, kokošinjac i još mnogo toga.

Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Oni nisu za velika događanja. Više vole manja druženja kod kuće, karaoke, takve stvari", ispričao je neimenovani izvor.

Par redovno naručuje picu iz restorana "Betin", inače omiljenog mesta slavnih poput Elen Dedžemeris, a princ Hari je više "tip koji voli pivo, šniclu i krompire".

Prošle su tri godine otkako su 38-godišnji princ Hari i Megan, koja uskoro puni 42 godine, objavili da se povlače od svojih uloga zaposlenih članova kraljevske porodice i da se sele u njenu rodnu Kaliforniju. Par je naglasio da je promena bila neophodna za njihovu mentalnu dobrobit, ali "nije nužno postojao petogodišnji plan", kako je izvor blizak kraljevskoj porodici rekao kada su napustili Veliku Britaniju.

Megan Markl
foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljevski život "nije bio svet kakav su želeli za svoju porodicu", kaže poznanik para, napominjući da njihovi izbori to i odražavaju. "Sve ostalo proizlazi iz toga, koliko god vremena bilo potrebno".

Megan i Hari su potpisali velike ugovore s Netfliksom i Spotifajem 2020. godine, što je rezultiralo popularnom Netfliksovom serijom i hit podkastom uz odlično prodavane memoare vojvode od Saseksa.

Međutim, skoro su objavili da su se "međusobno dogovorili o razlazu" sa Spotifajem, gde su poslovali prema navodnom ugovoru od 20 miliona dolara. Ali, "Wall Street Journal" nedavno je objavio da par "deluje kao promašaj" nakon što su dobili uvid u njihovu produkciju Netfliksovog proizvoda, gde se njihov posao procenjuje na 100 miliona dolara.

Iako se Megan proslavila u seriji "Odela", glumeći od 2011. do 2018. pre udaje za princa Harija, izvor kaže da par "ne želi da sluša iskusne stručnjake" u vezi s njihovim projektima.

Megan Markl
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Megan je vrlo pametna, ali još uvek je bila uključena samo u jedan vrlo mali deo industrije, a to su "Odela", naglašava holivudski insajder.

Vodeći Arči producentsku kompaniju, par je takođe iskusio i stalne promene osoblja. U izjavi za The Wall Street Journal, predtavnik za javnost je objasnio: "Nove kompanije često prave promene u fazi pokretanja, i s ljudima i sa strategijom, a mi nismo izuzetak".

S druge strane, priča se kako najnovije zapinjanje signalizira "ozbiljne rastuće probleme" za brend princa Harija i Megan dok traže svoje uporište u šoubiznisu, a iskusni holivudski insajder dodaje: "Kraljevski element i, na neki način, drama oko njih naduvala je cene, ponude i očekivanja".

Princ Hari, Megan Markl
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ali, Meganin nedavni ugovor s energetskom agencijom "William Morris Endeavour" trebalo bi da se pokaže korisnim.

"Oni ih zapravo mogu dovesti u kontakt sa pravim filmašima i kreativnim ljudima i producentima i ljudima koji stvarno znaju kako napraviti TV emisiju ili film", kaže izvor iz Holivuda.

A kod kuće su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa posvećeni svoje dvoje dece: princu Arčiju i princez Lilibet. Oni su "vrlo složni kada su u pitanju porodične vrednosti i kako odgajati svoju decu. Oboje su izvrsni roditelji. Njihova deca su njihov svet", dodaje izvor blizak paru.

1 / 13 Foto: Profimedia

Cilj para je, kaže izvor, da 4-godišnji princ Arči i 2-godišnja princeza Lili "imaju normalan život koliko god je to moguće". Inače, Arči i Lili imaju prijatelje za igru i provode vreme s roditeljima na plaži ili u šetnji.

Njihovo vaspitanje dece "jako se temelji na igri. Imaju na imanju nekoliko područja za igru, uključujući i dvoranu za penjanje".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs