PORODICA ĐOKOVIĆ U LUKSUZNOM ODMARALIŠTU U CRNOJ GORI DOŽIVELA PRAVU DRAMU: Jedva uspeli da zaustave suze male Tare

Đokovićima je prelep odmor u Crnoj Gori poremetio nemili događaj, a glavni akter je bila naslednica Tara.

Celebrities
11:52h Autor:
PORODICA ĐOKOVIĆ U LUKSUZNOM ODMARALIŠTU U CRNOJ GORI DOŽIVELA PRAVU DRAMU: Jedva uspeli da zaustave suze male Tare
Foto: Profimedia

Jelena i Novak Đoković ovih dana provode pelepe dane sa svojim mališanima Crnoj Gori, gde su nedavno pazarili dupleks u tamošnjem elitnom naselju Portonovi.

Nisu ni slutili da će im harmonično letovanje prekinuti jedna neobična situacija, koja je bila posebno stersna za malu Taru.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Profimedia

Naime, u okviru dupleksa koji je Đoković kupio nalazi se i bazen, na kom se pre nekoliko dana dogodila haotična stuacija.

- U njihovom bazenu, koji se nalazi u dupleksu u Portonovom, se zaglavila kornjača. Tara, Novakova ćerka, je iste sekunde počela da plače, pošto joj je bilo jako žao životinje. Novak je odmah pozvao zaposlene, koji su se dali u akciju izvlačenja kornjače, a na kraju su uspeli da je spasu, na oduševljenje svih - ispričao je za Republiku izvor blizak porodici Đoković.

1 / 5 Foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

Na kraju, vrlo brzo se došlo do srećnog epiloga, a Tara je, iako ima tako malo godina, pokazala prelepu stranu svoje ličnosti, a to je da obožava životinje i brine se za njih.

Nakon poraza u finalu Vimbldona, Nole se trudi da što više vremene provodi s aporodicom, prvo u Hrvatskoj, a zatim i u Crnoj Gori, kako bi se što bolje spremio za nastavak sezone.

Podsetimo, Đoković će ovog leta konačno zaigrati na američkom tlu, gde nije nastupao još od 2021. godine. Noleta prvo čeka masters u Sinsinatiju, a zatim će igrati i na US openu, gde će pokušati da po 24. put podigne grend slem pehar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs