RAZUZDANA RASPUŠTENICA SEBE SMATRA IZUZETNO PAMETNOM ŽENOM: Zavela 19 godina starijeg GLUMCA pa ga OGULILA DO KOŽE

Razod braka Kevina Kostnera i Kristine Baumgartner i dalje puni stranice mnogih trač rubrika i dok glumac pokušava da se izvuče sa što manjim troškovima, Kristina izgleda zna šta radi

Vip priča
Autor:
RAZUZDANA RASPUŠTENICA SEBE SMATRA IZUZETNO PAMETNOM ŽENOM: Zavela 19 godina starijeg GLUMCA pa ga OGULILA DO KOŽE
Kako živi bivša žena Kevina Kostnera?, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristina Baumgartenr, sada već bivša žena Kevina Kostnera, viđena je na Havajima kako flertuje sa jednim bankarom. I dok se ona pravda rečima da joj je to prijatelj, u novinama već je dobila status "razuzdane raspuštenice."

Zašto? Zato što se na slikama smeška "porodičnom prijatelju" koji se godinama družio sa njom i sa Kevinom, a mediji već smatraju da je bacila oko na ovog novog muškarca. Plus, dotični bankar je sa njom došao na letovanje, pa iako odsedaju u dva različita hotela, par se ne razdvaja danima.

Kristina Baumgartner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristina smatra da joj je navodna afera nameštena i to od strane Kevina Kostnera koji pokušava "da je ponizi", ali istina je da je u toku velika borba za novac između nje i glumca.

Kristina Baumgartner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, kada se par venčao, Kevin Koster je sve "pokrio" predbračnim ugovorom, ali ugovor nije bio jači od Kristine.

"Ja samo želim da deci omogućim da žive u istom luksuzu u kojem su živeli i pre našeg razvoda," rekla je ona ne želeći da izađe iz njihve velelepne vile.

Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sudije su ipak našle pravu meru pa naložile glumcu da bivšoj ženi plaća alimentaciju u iznos od 129.000 dolara mesečno na ime izdržavanja dece. To predstavlja nešto više od pola sume koju je Kristina tražila. Ona je insistirala da joj Kevin plati 248.000 dolara mesečno, dok je Kostner smatrao da je dovoljno 52.000 dolara.

Kevin Kostner
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako nije htela da izađe iz njihove kuće sve dok joj Kostner ne nađe odgovarajuću luksuznu vilu, Kristina je pričala kako je ne bi iznenadilo da glumac pozove i policiju.

"On ne razmišlja o deci, o tome koliko je to za njih traumatično," rekao je izvor.

Kristina je sudu rekla da trenutno nema nikakve prihode, a Kostner je naveo kako je kupila novi automobil pre razvoda a sve u nadi da će ga zadržati kada se oni razvedu.

Za nekog ko nema nikakve prihode prilično je hrabro u sred brakorazvodne parnice otići na Havaje i tamo se smeškati porodičnom prijatelju.

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs