ONAKO KAKO LETUJE MAŠA MEMEDOVIĆ, NIJEDNA DEVOJKA U SRBIJI NE BI PROVODILA ODMOR: Avanture od jutra do sutra

Maša Memedović redovno na svom Instagram nalogu objavljuje fotografije sa putovanja, prelepi prizori ostavljaju bez daha, a ovaj put je nadmašila samu sebe

Celebrities
09:53h Autor:
ONAKO KAKO LETUJE MAŠA MEMEDOVIĆ, NIJEDNA DEVOJKA U SRBIJI NE BI PROVODILA ODMOR: Avanture od jutra do sutra
Maša Memedović u prirodi, Foto: Preentscreen/TikTok

Maša Memedović je na svom Instagram profilu prepoznatljiva po deljenju video zapisa i fotografija koje su najčešće vezane za prirodu i boravak u njoj. Maša je poznata kao ćerka našeg voditelja Jovana Memedovića, koji se bavi takvom tematikom.

Život je oplemenila putovanjima i redovno deli svoja iskustva na mrežama.

Ono što odaje najjači utisak, svakako su prelepi predeli koje obilazi u Srbiji, putovanja unutar naše zemlje, sa odmora, gde dočarava kako se provodi i kako uživa.

Na svom TikTok profilu nedavno je podelila kako provodi leto, a njen izbor je bio Stara planina. Na tom putovanju, uživala je u kupanju u prelepim rekama, divnim kolibama i netaknutoj prirodi ove planine.

Konji i krave na pašnjaku, lagani ručkovi pod otvorenim nebom i srdačni razgovori sa meštanima - sve to je činilo Mašino iskustvo na Staroj planini nezaboravnim. Kada je došlo do rashlađivanja, ova mlada dama je imala svoje omiljene metode.

Pored toga što je aktivna putem društvenih mreža, Maša osvaja javnost svojim zalaganjem za prirodu, brigom o reciklaži i očuvanju flore i faune. Njena skromnost i običnost, uprkos slavi i statusu, čine je posebnom i simpatičnom osobom koja nije izgubila dodir sa realnošću, uprkos tome što bi joj to lako moglo poći za rukom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs