DŽONI DEP PRONAĐEN ONESVEŠĆEN U HOTELSKOJ SOBI: Obožavaoci su ga videli par sati pre toga u alkoholisanom stanju

Džoni Dep je, zajedno sa svojom grupom, trebalo da nastupi u Budimpešti. Na probi se nije pojavio zbog lošeg zdravlja, a zatim je prestao da komunicira

Celebrities
Autor:
DŽONI DEP PRONAĐEN ONESVEŠĆEN U HOTELSKOJ SOBI: Obožavaoci su ga videli par sati pre toga u alkoholisanom stanju
Džoni Dep, Foto: Profimedia

Džoni Dep je pre nešto više od mesec dana napunio 60 godina, a poslednja godina nije mu bila najlakša. Nakon što je pobedio na sudu Amber Herd, glumac je nastavio sa sjajnim nizom u karijeri, ali su ga počeli proganjati zdravstveni problemi.

Pre nekoliko nedelja na Vebu se pojavila vest da je Dep slomio nogu i da je primoran da odloži turneju svoje muzičke grupe "The Hollivood Vampires". Istina, tada je umetnik uspeo da se brzo oporavi i nastavio je da nastupa, iako se i dalje povremeno pojavljivao u javnosti sa štakama.

Džoni Dep
foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džonijev sledeći nastup je trebalo da bude u Budimpešti. Dep nije došao na tonsku proveru grupe, ali to nikoga nije zabrinjavalo, jer je ranije propuštao probe, pozivajući se na loše zdravlje. Tim umetnika je imao razloga za zabrinutost tek nakon što je glumac prestao da komunicira. Ispostavilo se da mu je pozlilo u hotelskoj sobi, gde je odmah pozvana Hitna pomoć.

„Čuli smo samo da je Dep bio toliko uzbuđen da nije mogao ni da napusti hotel. Čuli smo i da je pozvan kod doktora da vidi da li mu se dogodilo nešto ozbiljnije“, rekao je bubnjar Hollivood Vampires.

Podsetimo, Džoni Dep je u junu 2022. pobedio na suđenju svojoj bivšoj supruzi Amber Herd u slučaju porodičnog nasilja i klevete. Nakon što je glumica 2018. iznela optužbe protiv Depa, najveće filmske kompanije su mu odmah raskinule ugovore. Zvezdi je trebalo dosta vremena da povrati svoj dobar glas. Prvi film u kome je glumio posle „otkazivanja” bila je istorijska drama „Žan Daberi” u režiji Mejvena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs