MUŽA JOJ UBILI 15 DANA NAKON ROĐENJA ĆERKE, PA JE ZADESILA VELIKA NESREĆA: Bila je na vrhu sveta, a onda se sve okrenulo

Neverovatna životna priča Cece Kitić krije bolne detalje, a ona se kao lavica borila protiv svih nedaća.

Vip priča
17:15h Autor:
MUŽA JOJ UBILI 15 DANA NAKON ROĐENJA ĆERKE, PA JE ZADESILA VELIKA NESREĆA: Bila je na vrhu sveta, a onda se sve okrenulo
Neverovatna životna priča Cece Kitić, Foto: Kurir/ Nenad Kostić

Najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić udavala se i razvodila pet puta. Smrt svog četvrtog supruga nikada nije prebolela, a u teškim životnim trenucima, kojih nije bilo malo, najveća podrška bila su joj deca.

Posle trećeg propalog braka, nakon razvoda od Gorana Bogunovića, od kojeg je, prema ličnom priznanju, doživela porodično nasilje, planula je ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom koja se završila tragedijom.

Ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom za Cecu Kitić zauvek je ostala neprežaljena, s obzirom na to da je on samo 15 dana nakon rođenja njihove naslednice Aleksandre ubijen na kućnom pragu, piše Lepa i Srećna.

Ceca Kitić
foto: PrintscreenJutjub/Redakcija

– Koča će mi večno ostati prava ljubav i bolna tačka. Ta ljubav će mi večno ostati, njega sam najviše volela. To je bilo nešto nestvarno, ja sam se štipala jer nisam mogla da verujem da je to moguće. Nisam mogla da verujem da neko može imati toliko ljubavi. Mislim da me ni jedan partner nije voleo kao Koča. Voleo me je takvu kakva jesam – ispričala je Ceca i dodala.

– Neko mi je rekao da to ne shvatim kao svoju karmu, a ja sam se pitala zbog čega mi se to događa sada kada sam srećna sa njim. Razmišljala sam da li sam u životu nekoga povredila pa da mi se to tako vrati – rekla je ona.

Pre nekoliko godina, bivša sportistkinja prošla je kroz težak period kada joj je zbog duga banka umalo oduzela stan.

Ceca Kitić i Milan Magić
Ceca Kitić i Milan Magićfoto: Kurir Arhiva

- U nekom zlu ima i dobro, i zaista koliko god je bilo teško, a bilo je teško da mi u životu nikada nije bilo teže, jedna rečenica moje dece jedno jutro me je naterala da ne uradim grozne stvari. A to je 'Mama vrati nam se, vrati svoj osmeh, ovo su ipak samo zidovi'. Jer ja sam potpuno bila odlepila", priznala je Ceca Kitić, koja je dodala da je ponosna na ćerke Aleksandru i Maru i sina Nikolu:

- Uspela sam da odgojim tri dobra čoveka. Dve izuzetne žene i jednog čoveka, i to ljudine, koji su sjajni, koji rade svoj posao, koji su završili škole, koji su samostalni.

Ceca je pokrenula i privatni biznis otvorivši pekaru u kojoj i sama radi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs