OSEĆA SE KAO MLADIĆ DOK POKUŠAVA DA ISPRATI TEMPO 58 GODINA MLAĐE: Bio je šmeker prve klase, a onda ga je stigla STAROST

Zanimljivi detalji iz života Al Paćina mnoge su oduševili, a imidž velikog zavodnika i danas ga prati.

Vip priča
Autor:
OSEĆA SE KAO MLADIĆ DOK POKUŠAVA DA ISPRATI TEMPO 58 GODINA MLAĐE: Bio je šmeker prve klase, a onda ga je stigla STAROST
Zanimljivi detalji iz života Al Paćina, Foto: FIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čuveni glumac Al Paćino napunio je 83 godine, a još uvek se trudi da izgleda mladoliko i da povrati imidž šmekera koji ga je pratio kroz veoma uspešnu karijeru.

Veza sa 58 godina mlađom devojkom Nur Alfalah koja je dobila nadimak "Lovac na gerijatriju" zbog svojih ljubavnih veza sa daleko starijim muškarcima od sebe. Čini se da je glumca njena energija vratila u mladost, dok neretko pribegava čudnim metofama podmlađivanja.

Al Paćino
foto: THE HOLLYWOOD JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, bilo kako bilo, ne možemo zanemariti činjenicu da su žene nekada ludele za njim i da je svojevremeno bio jedan od najpoželjnijih muškaraca. Zbog svoje visine često je bio na meti komentara, a visok 167 centimetara. Poseduje neodoljivi šarm lošeg dečka, što mu je donelo lepe devojke i uloge mafijaša u kultnim filmovima.

Al Paćino
foto: Profimedia

Odigrao je neke od najpoznatijih likova u istoriji filma kao što to su Toni Montana, Majkl Korleone i Karlito Brigante, čije rečenice danas napamet znaju i školarci. Od 1970. godine Al Paćino je na samom vrhu svetske kinematografije i u svojoj dugoj karijeri ovaj Amerikanac, italijanske krvi, nikada nije znao niti umeo glumački da razočara.

Al Paćino
foto: he Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Taška životna priča

Rođen je 25. aprila 1940. godine u Njujorku, a kao i svaku veliku zvedzu, život ga nije mazio. Imao je dve godine kada su mu se roditelji razveli, a zajedno s majkom preselio se kod bake i dede u siromašni istočni Bronks. Bio je jedinac, veoma osetljiv, svi su ga pazili, do sedme godine nije smeo da izlazi iz kuće, samo je s majkom ponekad odlazio u bioskop.

Od stidljivog dečaka postao je pravi maloletnički delikvent. Soni, kako su ga zvali prijatelji, počeo je da puši s devet godina, konzumira lake droge i alkohol s trinaest, često je ulazio u tuče s drugim dečacima, a u srednjoj glumačkoj školi bežao je sa svih časova osim s engleskog, jer je voleo Šekspira.

Kada je navršio sedamnaest izbačen je iz škole, posvađao se s majkom i završio je na ulici. Možda bi se tih godina obeleženih siromaštvom i sam otisnuo u svet mafije da mu pozorište nije spasilo život. Glumio je po podrumima, raznosio poštu, čistio, vozio… Sve, samo kako bi sebi mogao da priušti časove glume, a nekada je znao i da spava na ulici.

1 / 8 Foto: Profimedia

Kada je napunio 21 godinu preminula je njegova majka i Al Paćino je preživeo najbolniji period u životu.

Pušio je i po dve kutije cigareta dnevno (što je prestao1994), zbog čega danas ima prepoznatljivi hrapav i promukao glas, često se opijao, a tvrdi da nikada nije koristio teške droge.

Ljubavni život

Kada je u pitanju njegov odnos sa ženama, Al Paćino je pravi latino ljubavnik – ljubio je mnoge, ali nijednu devojku do sada nije zaprosio. Njegova najpoznatija veza bila je s koleginicom iz filma Kum, Dajanom Kiton, od koje se definitivno rastao nakon završnog nastavka slavne trilogije.

Glumica, koja je bila u vezi i s Vorenom Bitijem, izjavila je: "Al je jednostavno najzabavniji muškarac. Za mene, to je najljepše lice. Mislim da je Voren bio divan, veoma lep, ali Alovo lice je vau! Lice ubice!"

Premda se Paćino nikada nije oženio, ima troje dece: ćerku Džuli Meri (30), s profesorkom glume Džen Tarant, kao i 18-godišnje blizance, sina Antona Džejmsa i kćer Oliviju Rouz, s glumicom Beverli D’Anđelo.

Večiti neženja nedavno se razišao sa 40 godina mlađom argentinskom glumicom Lucilom Sola, a upoznali su se na snimanju filma Wilde Salome, koji je Paćino režirao. Pre osam godina, pod stare dane, Paćino je prekršio zakon: zbog duga državi, 188.000 dolara poreza, našao u sudnici. Inače, živi kao i pre trideset godina – glumi u pozorištu, filmu i neprestano brblja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs