MILIONER ZAPUŠTEN I STAR SA STOMAKOM DO ZUBA, A ONA KAO AVION: Niži je od nje za 2 glave, a svi se pitaju samo jedno

Plejboj zečica već duže vreme uživa u ljubavi sa milionerom koji je za 2 glave niži od nje.

Celebrities
Autor:
MILIONER ZAPUŠTEN I STAR SA STOMAKOM DO ZUBA, A ONA KAO AVION: Niži je od nje za 2 glave, a svi se pitaju samo jedno
Plejboj zečica u ljubavi sa milionerom koji je za 2 glave niži od nje, Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekadašnja Plejboj zečica Viktorija Silvstedt koja danas ima 48 godina izgleda fenomenalno, a na njenom utegnutom telu zavide joj i daleko mlađe žene. Međutim, ono što joj se stalno spočitava jeste ljubavni odnos sa milijarderom Morisom Dabahom.

Uobičajeno je da ljubavni par često zajedno provodi vreme na plaži, a ovog puta uslikani su u Južnoj Francuskoj. Uprkos oštrim komentarima javnosti sa kojima se neretko susreću, par je pokazao da je ljubav iznad svega.

Viktorija Silvested, Viktorija Silvestedt
foto: Pothon. / The Photo One / Profimedia

Najviše se komentarisalo da nisu uopšte skladni, budući da je Viktorija za dve glave viša od njega, kao i da izgleda mnogo bolje. Nikome nije jasno zbog čega je u vezi sa njim, a bilo je komenatara i da ga trpi samo zbog novca.

Viktorija Silvested, Viktorija Silvestedt
foto: Pothon. / The Photo One / Profimedia

Atraktivna Šveđanka nikada nije skrivala da voli glamurozan stil života, a poznato je da je oduvek bila u vezama sa bogatim i uticajnim muškarcima. Mnogi bi pomislili da je novac jedina stvar zbog koje je Viktorija bila sa moćnim muškarcima, međutim, njen materijalni status je uvek bio dobar.

Viktorija je nekadašnja Plejboj zečica, a često se nalazila u društvu ozloglašenog Hjua Hefnera.

Viktorija Silvstedt, Viktorija Silvested
foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, Viktorija Silvstet je rođena u selu Šeleftehamn u severnom delu Švedske. Ima stariju sestru i mlađeg brata. U mladosti je bila posvećena jahanju i želela je da postane veterinar.

1 / 6 Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njen otac je bio kapiten lokalnog skijaškog tima, pa je ona počela da skija već sa pet godina. Povreda ramena koju je zadobila tokom takmičenja je doprinela okončanju njene karijere sa 16. Viktorija Silvstet tečno govori švedski, francuski, engleski i italijanski.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs