IMA DEVOJKU KOJA NJEGOVOM DETETU MOŽE BITI BABA: "Ja nisam od juče i dobro znam da ljubav ne poznaje matematiku"

Potvrđena je veza slavne pevačice Šer i njenog četrdeset godina mlađeg izabranika.

Vip priča
Autor:
IMA DEVOJKU KOJA NJEGOVOM DETETU MOŽE BITI BABA: "Ja nisam od juče i dobro znam da ljubav ne poznaje matematiku"
Šer i novi dečko Aleksandar Edvards, Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šer je potvrdila glasine da je trenutno u vezi sa bivšim dečkom Amber Rouz nakon što je uslikana kako ruku pod ruku sa njim napušta jednu privatnu zabavu u Zapadnom Holivudu.

Ova 76-godišnjakinja je na Tviteru objavila Edvardsovu sliku, uz jednostavan opis: „Aleksandar" . Kada ju je fan upitao : „Da li je ovo tvoj novi dečko?“, Šer je odgovorila smajlijem u obliku srca.

Šer
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obraćajući se hejterima na mrežama koji su kritični prema 40-godišnjem jazu u godinama, holivudska veteranka je takođe napisala velikim slovima: „LJUBAV NE ZNA MATEMATIKU".

Takođe se obratila i obožavaocima koji sumnjaju u Aleksandrove namere: „Kao što svi znate… JA NISAM OD JUČE, i ono što znam zasigurno je da garancije ne postoje. Svaki put kada se odlučite da uđete u odnos sa nekim vi rizikujete. Uvek sam rizikovala... to sam ja“, rekla je.

Šer
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Šer odlično zna da postoji mnogo skepticizma u vezi sa ovom odnosom, ali nju jednostavno nije briga“, rekao je izvor blizak pevačici. „Ona uživa u pažnji i zbog njega se oseća življe i seksipilnije nego ikad“, dodao je izvor.

"U stvarnom životu se odlično slažemo. On je fantastičan, a ja ne dajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju, ali on je veoma, veoma ljubazan, veoma je pametan, veoma je talentovan i zaista je zabavan. I mislim da je prilično zgodan", dodala je Šer.

Kada su Edvardsa pitali šta ga je navelo da se zaljubi u pevačku senzaciju, on je odgovorio: "Šer je samo bila Šer".

Aleksandar i Šer su se prvi put sreli na Nedelji mode u Parizu prošlog septembra. Od tada su krenule glasine.

Šer je podelila sa medijima da sarađuje sa Edvardsom na njena sledeća dva albuma. „Idem u Englesku da napravim dva albuma“,izjavila je. "Neke od pesama koje mi je Aleksandar poklonio su prosto fantastične tako da sam poprilično uzbuđena zbog toga. On je i producent i pisac i radi sve, tako da sam srećana zbog toga."

Prvi put su zvanično uslikani 3. novembra u autu dok je Edvards nežno ljubio ruku svojoj izabranici. Ovaj moderan par naizgled je upario i stajlinge komplementarnim oštrim potpuno crnim izgledom. Nakon njihove večere , zajedno sa Tajgom uputili su se u holivudski klub.

Šer
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Evo šta sve treba da znate o Šerinom novom dečku, Aleksandru, uključujući njegovu vezu sa bivšom Rouz.

Rouz je optužila Edvardsa da ju je varao sa najmanje 12 različitih žena. Ova 39-godišnjakinja je rekla da je „umorna od toga da bude prevarena i da se stidi svih afera iza kulisa“. „Svih vas 12 klošarki (onih za koje znam, a ima ih verovatno više) možete sad slobodno da ga imate. Sve ste veoma dobro znale da je u vezi i da ima bebu a svejedno ste odlučili da budete sa njim“, dodala je.

Uprkos skandalu sa varanjem, koji je Aleksandar priznao, ipak nije želeo da se ova veza završi. „Ipak, volim je, to je kako moj najbolji prijatelj, tako i majka mog sina...Na kraju, mislim da niko ne može biti srećan ili uspešan ako nije istinski svoj, bez obzira da li drugi ljudi to razumeju ili vas okrivljuju…“ rekao je. „Prosto ja sam ono što jesam, a ovo nije kako Rouz želi da bude tretirana i voljena". Aleksandar je zaključio da je siguran da može da se promeni, ali da ne ne želi. „Znam da bih mogao da prestanem da varam, mogao bih da joj dam dobrih, solidnih šest meseci mira i vernosti ali jednostavno kako da lišim sebe svoje prave prirode, ne želim da živim tako."

Šer je većinu svog života izlazila sa mlađim muškarcima i izjavila je kako je uživala u tome. „Istina je da nisam počela da izlazim sa mlađim muškarcima, nikada ne bih imala sastanak“, počela je ona. „Mlađe muškarce nisu plašile starije žene, ali starije muškarce u mojoj starosnoj kategoriji jesu."

Ova dobitnica Gremija je izlazila sa nizom svetskih zvezda među koje spadaju Tom Kruz, Val Kilmer, Riči Sambora i još mnogi drugi. Smatra da je bez obzira na godine „još uvek u potrazi“ za romantikom. „Problem koji imam sa svim momcima u poslednje vreme je taj što ne želim da idem nigde sa njima jer ne možete da održavate vezu u ovakvoj posudi za zlatne ribice, gde će sve što radite i svaka slika na kojoj se nađete završiti na Instagramu", rekla je ona. „Ne postoji način da se zadrži nešto… posebno...intimno".

Šer je jednom slavnom intervjuu izjavila: „Volim muškarce. Mislim da su muškarci najbolji, ali ti zapravo ne trebaju da živiš. Moja mama mi je rekla: Znaš, dušo, jednog dana bi se trebala skrasiti i udati za bogatog čoveka.“ Odgovorila sam joj: „Mama, ja sam taj bogati čovek“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs