TRANSRODNA OSOBA

SIN ČUVENE PEVAČICE NEKADA JE BIO ŽENA: Njegov izgled pre operacije je BOŽANSTVEN, a slavnoj majci je ovo najteže palo

Muškarac koji je nekada bio žena sin je čuvene pevačice, koja ga je podržala u procesu tranzicije. Čez Bono se sada oseća odlično u telu muškarca.

Celebrities
Autor:
SIN ČUVENE PEVAČICE NEKADA JE BIO ŽENA: Njegov izgled pre operacije je BOŽANSTVEN, a slavnoj majci je ovo najteže palo
Čez Bono, Foto: Stefan/KNNG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čez Bono je jedino dete slavnog para Šer i pokojnog Sonija Bona, a rodio se kao devojčica Čestiti. On je prvo otkrio da je gej, da bi potom rekao i da je transrodan, dok je 2009. godine započeo proces tranzicije u muškarca.

Proces tranzicije okončan je 2012. godine, kad je prošao operaciju promene pola i legalno promenio ime. U intervjuu kod Opre Vinfri, Čez je istakao da mu život pre tranzicije nije bio lak, te da se uvek osećao zarobljeno u svom telu.

Čez Bono
Čez Bonofoto: ODuran / Backgrid USA / Profimedia

"Odmalena sam se osećao kao dečak, a kad sam ušao u pubertet i dobio obline, to me užasavalo. Osećao sam kao da me sopstveno telo izdaje, jer je radilo sve suprotno od onoga kako sam se ja osećao. Život pre tranzicije bio je zaista težak ", rekao je.

Čez Bono dok je bio žensko
Čez Bono dok je bio ženskofoto: Paul Harris / Pacific coast news / Profimedia

Čez je pomoću operacije i hormonske terapije uspeo da postane muškarac, a uprkos tome što je imao veliki problem sa viškom kilograma, zadovoljan je svojim telom.

Šer već dugi niz godina podržava LGBT zajednicu, međutim na početku je imala problem da prihvati sinovljevu promenu.

Čez Bono
Čez Bono foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

"Čula sam njegov stari glas na sekretarici i to mi je jako teško palo. Ubrzo sam shvatila da ga nisam izgubila, nego je on samo u drugom obliku", ispričala je za CNN.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs