zaljubljeni golupčići

SLAVNA PEVAČICA NE ODVAJA SE OD 40 MLAĐEG DEČKA: Serijski preljubnik napravio je potez vredan DIVLJENJA

Slavna pevačica Šer uslikana je sa 40 godina mlađim dečkom, te su potvrdili spekulacije o njihovoj vezi.

Star look
19:19h Autor:
SLAVNA PEVAČICA NE ODVAJA SE OD 40 MLAĐEG DEČKA: Serijski preljubnik napravio je potez vredan DIVLJENJA
Pevačica Šer u šetnji sa 40 godina mlađim dečkom, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je otkriveno da legendarna pevačica Šer ima 40 godina mlađeg dečka, Aleksandera Edvardsa, par ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Slavna pevačica i njen 40 godina mlađi partner nedavno su uslikani na večeri, u Zapadnom Holivudu sa prijateljima. Paparaci su zabležili par fotografija na kojima se vidi da su njih dvoje nerazdvojni, te da se sve vreme čvrsto drže za ruke.

Šer i njen 40 godina mlađi dečko
Šer i njen 40 godina mlađi dečkofoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izlazeći iz restorana odavali su utisak zaljubljenih tinejdžera, ne skidajuči osmeh sa lica i držeći se za ruke. Edvards se prema Šer poneo kao pravi džentlmen, dok ju je u jednom trenutku poljubio u ruku.

U tom trenuku, Šer je izgledala veoma zamišljeno, gledajući u prazno, a od njenog osmeha nije bilo ni traga što je pokrenulo mnoge sumnje i insinuacije, da pred paparacima ima osmeh, dok se iza kulisa krije nešto sasvim drugo.

Šer njen 40 godina mlađi dečko
Šer njen 40 godina mlađi dečkofoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetićemo, Edvards se zabavljao sa najpopularnijim rijaliti zvezdama, a vanbračnu decu ima sa Amber Rouz (zabavljala se sa Kanje Vestom), ali i sa Belk Čajnom (zabavljala se sa Robom Kardašijanom).

Amber Rouz je Aleksadra optužila da ju je varao sa 12 različitih žena, a onda se on uključio uživo na Instagramu i priznao sva svoja neverstva. Za razliku od Šer, Edvards nije toliko popularan u Holivudu, zbog serijskih prevara.

1 / 7 Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs