traumatično

MAJKA SLAVNE GLUMICE DALA STANODAVCU DA JOJ SILUJE 15-GODIŠNJU ĆERKU: Prodala ju je i koristila kao mamac za muškarce

Poznatu glumicu Demi Mur, majka je prodala sa 15 godina stanodavcu, nakon čega je silovana i ponižena.

Vip priča
13:01h Autor:
MAJKA SLAVNE GLUMICE DALA STANODAVCU DA JOJ SILUJE 15-GODIŠNJU ĆERKU: Prodala ju je i koristila kao mamac za muškarce
Poznatu glumicu majka je prodala sa 15 godina nakon čega je silovana, Foto: Profimedia

Demi Mur pripada grupi najpozantijih glumica svih vremena koja i u 7. deceniji izgleda božanstveno i veoma poželjno. Nedavno se našla na meti spekulacija, nakon što je objavljeno da je njen bivši suprug, Brus Vilis u lošem zdravstvenom stanju, te da je već napisao testamen u koji je uključena i Demi.

Glumica je uspela da stvori ime i reputaciju, izgradivši zavidnu karijeru. Međutim, u njenom životu nije bilo sve tako lako, a suočila se sa velikim traumama.

Demi Mur
Demi Murfoto: Profimedia

Krivac za njeno loše detinjstvo i za negatine stvari koje su je zadesile, bila je njena rođena majka.

Naime, njen biološki otac, pilot Čarls Harmon Senior napustio je njenu trudnu majku Virdžiniju nakon dvomesečnog braka. Međutim, samo tri meseca nakon što se porodila, Virdžinija je uplovila u novi brak sa Denom Gajnsom, prodavcem novinskih reklama. Zbog njega se porodica često selila, a Demi je u jednom periodu živela i sa bakom, sve dok sa 16 nije prekinula sa obrazovanjem i otišla od kuće.

Glumica je nešto kasije dovila i polubrata Morgana, ali iako je i sa strane biološkog oca imala polusestre i polubraću, nije u kontaktu sa njima jer su bili problematična i disfunkcionalna porodica.

Odrastanje sa očuhom takođe je ostavilo dubok trag na nju, budući da se više puta razvodio od njene majke, kojoj se svaki put vraćao. Na kraju, izvršio je samoubistvo.

Majka Virdžinija bila je sve, osim žene za primer. Imala je debeom policijski dosije, a glumica joj je čak platila rehabilitaciju, sa koje je pobegla.

Vrhunac je dostignut kada je Virdžinija prodala telo svoje ćerke za 500 dolara. Naime, stanodavac Basil Daglas ponudio je novac za odnos sa tada 15-godišnjom Demi, a Virdžinija je bez pogovora pristala.

"Bilo je to silovanje, ali i razorna izdaja" - napisala je Demi u svojoj autobiografiji ‘Inside Out’, dodavši da ju je muškarac nakon silovanja pitao: "Kakav je osećaj kad te rođena majka proda za 500 dolara?"

Demi je majka redovno vodila u barove kako bi je muškarci primetili. Naime, smatrala je da će joj prisutnost ćerke tinejdžerke pomoći da je muškarci primete. U svojim memoarima otvoreno govori i o majčinoj borbi s alkoholom te o brojnim pokušajima samoubojstva, od kojih je jedan i opisala.

1 / 7 Foto: James Shaw / Avalon / Profimedia

"Sećam se da sam koristila svoje prste, male prste deteta, kako bih iz majčinih usta izvukla tablete koje je pokušala da proguta" - napisala je, a u jednom intervjuu dotakla se i očuhove smrti.

"Mnogi članovi moje porodice ne žele da se nose sa činjenicom da je izvršio samoubistvo. Osećam da je taj čovek izabrao najbolji put za sebe. Toliko ga je bolelo. Prihvatam ga i volim zbog svega što je morao da učini. Čvrsto verujem da neki od nas moraju umreti da bi drugi živeli" - rekla je Demi, a potom otkrila da je njegovo samoubistvo samo doprinelo da njena majka još više počne da pije. Nakon svega, sa nepunih 17, Demi je napustila porododični dom.

Demi Mur i Eštom Kučer
Demi Mur i Eštom Kučerfoto: AP/Matt Sayles

Veza sa mlađim kolegom, Eštonom Kučerom takođe je ostvila traume na nju. Naime, Demi je jednom prilikom otkrila kako ju je terao na razne bahanalije - uriniranje po njemu, se*s utroje i mnoge druge stvari. Zlostavljanje je trpela samo zbog ljubavi i iz straha da je ne ostavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs