rešio da progovori

"ZBOG MENE JE DANAS ŽIVA, A NE BI IMALA ŠTA DA JEDE": Otac ju je godinama držao u zatočeništvu pa otkrio JEZIVE DETALJE

Otac Britni Spirs izneo je detalje njihovog odnosa koji se kose sa njenim tvrdnjama, iznetim na sudu.

Vip priča
Autor:
"ZBOG MENE JE DANAS ŽIVA, A NE BI IMALA ŠTA DA JEDE": Otac ju je godinama držao u zatočeništvu pa otkrio JEZIVE DETALJE
Britni Spirs, Foto: Profimedia

Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost svojim potezima koji su u najmanju ruku skandalozni. Poznato je da je pevačica bila bolesna, te da joj je bilo dodeljeno starateljstvo i kontrola nad finansijama i životom, dok je njen staratelj i donosilac odluka bio njen otac.

Džejmi Spirs je izjavio da bez odluke suda i porodice koja je "štitila" Britni od nje same danas ne bi imala novca i ne bi mogla da dobije starateljstvo nad sinovima, kao i to da njegova ćerka danas verovatno ne bi bila živa.

Britni Spirs
Britni Spirsfoto: Profimedia

Ipak, Britni je prošle godine pred sudom istakla da je bila žrtva, kao i izvor zarade svojoj porodici, te da su joj bila ukinuta osnovna ljudska prava.

"Časni sude, moj otac i svi ostali koji su bili saučesnici u kontrolom nad mojim životom, uključujući menadžmenski tim, trebalo bi da budu u zatvoru", rekla je Britni tada.

Džejmi Spirs oštro je demantovao ćerkine tvrdnje, te je u nedavnom razgovoru za Dejli mejl izneo detalje koji idu u njegovu odbranu.

Džejmi Spirs
Džejmi Spirsfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Neće se svi složiti sa mnom. Zaista je bilo pakleno, ali ja volim moju ćerku celim srcem i dušom", rekao je on i dodao:

"Šta bi danas ona radila da nije bilo starateljstva? Nisam siguran da bila živa danas. Starateljstvo je bio najbolji alat da zaštitim svoje dete. Bez njega ne bi uspela da vrati sinove koji su joj oduzeti."

Džejmi je istakao da je jegova porodica u potpunom haosu, te da dečacima majka uopšte nije nedostajala.

Džejmi Spirs
Džejmi Spirsfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Odveli bismo dečake u Evorpu. Majka im nije nedostajala. To ljudi ne znaju. Cilj je bio da Britni dobije svoju decu i da ostvari odnos sa njima. Porodica je sada u potpunom haosu. Jedino što mogu je da se molim", dodaje Džejmi.

Nakon što su pevačici oduzeta sva prava, mnogima je to bila prilika da izvuku materijalnu korist, a njen otac se osvrnuo i na to.

Britni Spirs
Britni Spirsfoto: Profimedia/editorial images

"Bila je bankrot. Nije imala novca. Cilj kontrole karijere je bio da se novac povrati. I ona je, kao što znate, neprestano radila da bi povratila novac. To je pomoglo da se finansijski stabilizuje. Cilj starateljstva je da se neko vrati društvenom životu i živi normalan život. Njeni advokati nemaju pojma šta je prava istina. Mediji nisu čuli pravu istinu. Samo su čuli njene optužbe. Ja znam šta je istina i nije problem da me ona ili mediji blate jer znam da to nije istina", zaključio je Džejmi Spirs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs