SINOVE JOJ MALTRETIRAJU ZBOG GOLIH SLIKA, ALI ONA NE ODUSTAJE: Britni je otišla korak dalje i ponovo ZGROZILA objavom

Britni Spirs ponovo je pozirala potpuno gola i fotografiju je objavila na Tviteru uz natpis koji je zgrozio sve njene pratioce

Celebrities
18:08h Autor:
SINOVE JOJ MALTRETIRAJU ZBOG GOLIH SLIKA, ALI ONA NE ODUSTAJE: Britni je otišla korak dalje i ponovo ZGROZILA objavom
Britni Spirs ponovo se skinula gola, Foto: Martin Grimes / Pacific coast news / Profimedia

Britni Spirs je još jednom otišla korak dalje i ponovo zaprepastila sve fanove. Taman kad je uspela da odbaci starateljstvo oca i naizgled sredi svoj život, nekadašnja pop princeza nastavila je sa neprijatnim iznenađenjima.

Naime, juče je Britni na društvenoj mreži Tviter objavila potpuno golu sliku. Uz opis fotografije stavila je više nego vulgaran naptis: "Imam premijeru filma ove nedelje "Zakonodovani akt moje p****!!!".

Mnogi njeni pratioci ostali su zgroženi ovako esplicitnim sadržajem koji smatraju neprimerenim za nekadažnju zvezdu.

Britni Spirs ponovo je pozirala gola
Britni Spirs ponovo je pozirala golafoto: Printscreen/Twitter

Na fotografiji se vidi Britni koja leži na krevetu, a grudi je pokrila rukama. Ispod objave su počeli da se nižu komentari zabrinutih fanova koji su bili zgriženi onim što vide.

"Molim te prestani", "Ovo je tako pogrešno", "Njoj treba pomoć", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Bilo je i onih koji su branili pevačicu i njeno pravo da objavljuje golišave snimke na društvenim mrežama ukoliko ona to želi.

Svi mrzitelji morate već jednom da prestanete sa mržnjom“, "Britni je dobro. Ako želi da pokaže šta joj je Bog dao, to je njena stvar. Ne sviđa vam se? Prestani da je pratiš i blokiraj je. To je tako jednostavno", stajalo je u jednom komentaru.

Britni Spir ne prestaje da šokira javnost
Britni Spir ne prestaje da šokira javnost foto: Profimedia

Podsetimo, nije prvi put da Britni kači provokativne fotografije, zbog čega su se u nekom trenutku oglasili i njeni sinovi, iako to nisu do sada imali običaj. Oni su bukvalno javno zamolili majku da to više ne radi, pa čak i rekli da smatraju da su neke stvari bile bolje dok je bila pod nadzorom, i da je nisu videli mesecima.

Inače, brojni izvori potvrdili su da su njeni sinovi izloženi stravičnom nasilju i ismevanju u školi zbog Britninog ponašanja, te da se zbog toga nisu pojavili na njenom venčanju sa Semom, ali umesto da se pevačica dozove pameti, te potraži pomoć, ona je izgleda krenula po starom.

Sinovi ne žele da vide Britni
Sinovi ne žele da vide Britnifoto: Printscreen/Instagram/Britneyspears

Britni je na nedavne kritike bivšeg supruga koji je istakao da je i Džejdena i Šona sramota golotinje njihove majke, odgovorila da ne vidi ništa loše, te da "ima i gorih od nje".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs