šok!

U DVORCU SU SE DEŠAVALE ČUDNE STVARI, DUGO SE ĆUTALO O TOME: Draganina kuvarica otkrila detalje za koje nikad nismo čuli

Kuvarica progovorila o Dragani Mirković i sve šokirala detaljima iz njenoh privatnog života!

Vip priča
14:52h Autor:
U DVORCU SU SE DEŠAVALE ČUDNE STVARI, DUGO SE ĆUTALO O TOME: Draganina kuvarica otkrila detalje za koje nikad nismo čuli
Kuvarica progovorila o Dragani Mirković i sve šokirala, Foto: Kurir Arhiva

Dragane Mirković je najbogatija pevačica na srpskoj estradi, te sebi može da priušti šta kod poželi. Luksuz joj nije uopšte stran, mada važi za vrlo skromnu osobu, koja nikada ne ističe svoje materijalo stanje u prvi plan.

Živi sa svojom porodicom u raskošnom dvorcu u Beču, a pevanjem se bavi isključivo iz ljubavi. Sa Tonijem Beliće uživa već decenijama u srećnom braku, sa njim ima i dvoje dece - Marka i Manuelu.

Međutim, oni ne vole da se eksponiraju u javnosti, pa je posle raznih tekstova koji su se pojavljivali u medijima, Draganina ćerka ugasila profil na Instagramu.

Dragana Mirković
foto: Promo

Iako je svi znamo kao vrlo tolerantnu, smiernu i ljubazu osobu, koja ne voli konflikte i veoma brine o svojoj reputaciji, sada je o velikoj balkanskoj zvezdi progovorila njena kuvarca, otkrivši do sada nepoznate detalje o pevačici.

Naime, godinama je radila u njenoj kući i detaljnoje ispričala kako se ophodila prema njoj, a tvrdi i dan danas su joj neke stvari neshvatljive.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to je cela istina. Tako velika zvezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve ume da radi, a kuva... Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše- ističe kuvarica.

1 / 6 Foto: Kurir / Dragana Udovičić

I naglašava da je zaista divna, vredna, posvećena i nikoga ne gleda s visine, zato joj je bilo veoma krivo što je morala da restane da radi kod nje, jer se preselila.

- Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja. Svakako želim da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs