zanimljivo priznanje

NE ZATVARJU VRATA KUPATILA, DECA MOGU SVE DA VIDE: Skandalozno priznanje slavnog para izazvalo šok javnosti

Mila Kunis i Ešton Kučer važe za jedan od najskladnijih parova. Osnovali su svoju porodicu, a njihove čudne navike iznenadile su javnost.

Vip priča
15:54h Autor:
NE ZATVARJU VRATA KUPATILA, DECA MOGU SVE DA VIDE: Skandalozno priznanje slavnog para izazvalo šok javnosti
Mila Kunis i Ešton Kučer imaju čudne navike, Foto: Profimedia

Tanka je linija između prijateljstva i ljubavi između muškarca i žene, a to se pokazalo i na primeru Eštona Kučera i Mile Kunis. Iako su se upoznali još kao tinejdžeri na snimanju zajedničkog projekta, nisu ni slutili da će se posle 17 godina zavoleti na poseban način i osnovati divnu porodicu.

Koliko su njih dvoje bliski pokazuje i činjenica da jedno pred drugim nemaju tajne, te da dele i one najintimnije trenutke poput odlazaka u toalet.

Mila Kunis
foto: Profimedia

Mila je nedavno u intervju za "E! News" otkrila da ona i njen suprug ne zatvaraju vrata prilikom odlazaka u toalet, posebno dok su u kući sa decom, sinom Dimitrijem i ćerkom Vajat. U njihovoj kući važi jasno pravilo "da se vrata ne zatvaraju", a to uključuje i kupatilo.

Mila Kunis
foto: Profimedia

"To je samo jedna od onih stvari gde mi kao porodica smatramo sve vrste telesnih funkcija standardnom normom", rekla je Mila. Glumica je otkrila i da je ta promena došla nakon što je dobila decu, te da nikada nije mislila da će doći u takvu situaciju.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

"Nije bilo važno da li sam vrata zatvorila ili nisam. Nikad nije bilo razlike, ionako su kucali svake dve sekunde. Pomislila sam da je onda potpuno svejedno i da je jednostavnije ostaviti vrata otvorena", istakla je ona.

Još jednu zanimljivu stvar, par je otkrio prošle godine, a tiče se lične higijene. Naime, njih dvoje ne smatraju da je potrebno tuširati se svaki dan, barem kad su deca u pitanju. U podkastu "Armchair Expert" otkrili su da su svoju decu, kad su bila mala, kupali samo kad su bila vidljivo prljava.

Ešton Kučer, Mila Kunis
foto: Profimedia

"Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa", rekla je Mila.

Ešton se na to nadovezao, te zaključio: "Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla."

1 / 13 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs