saznajte više

PRINCEZA ŠARLIN ZALJUBLJENO GLEDALA U MUŽA, DOK JOJ JE ON NEŽNO ŠAPUTAO NA UVO: Napokon dočekala svojih 5 minuta

Princeza od Monaka srećna i zaljubljena pored muža, princa Alberta II. Ali šta je razlog tom preokretu

Vip priča
08:09h Autor:
PRINCEZA ŠARLIN ZALJUBLJENO GLEDALA U MUŽA, DOK JOJ JE ON NEŽNO ŠAPUTAO NA UVO: Napokon dočekala svojih 5 minuta
Foto: Profimedia

Princ Albert II i princeza od Monaka viđeni su juče kako polažu prvu ciglu budućeg utočišta Društva za zaštitu životinja (SPA) iz Monaka. Niko nije mogao da veruje u ono što vidi. Princeza je srećna i zaljubljena, a Albert izgleda zadovoljno pored nje?!

Inače, princeza Šarlin je poznata kao najtužnija princeza na svetu, s obzirom da se od venčanja za princa Alberta suočavala sa posledicama njegovih brojnih preljuba.

Poslednjih godna pričalo se da ju je Albert zatvorio u ludnicu, te da se Šarlin teško nosi sa njegovim preljubama.

Ali izgleda da je tome sada kraj. Od kako se vratila sa lečenja, Šarlin je vidno srećna i zadovoljna, a poslednje pojavljivanje kraljevskog para Monaka sve je oduševilo.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Uvek elegantna, princeza Šarlin je i sada ostala verna svom minimalizmu pa je oduševila sve prisutne u beloj košulji koju je iskombinovala s crnim pantalonama. Takođe, nakon turbulentnog životnog perioda i izbivanja iz zemlje, princeza, koja je poznata kao "najtužnija princeza na svetu" pokazala je osmeh. Prisutni su bili iznenađeni da je bila tako bliska sa svojim suprugom dok mu je šaputala na uho i to pred svima okupljenima, a i jedno i drugo su se smeškali istovremeno, što je za njih zaista retkost.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Šarlin i Albert od Monaka prisustvovali su crkvenoj službi u spomen na Elizabetu II., nakon što su tokom vikenda odali iskrenu počast kraljici.

Princ i princeza od Monaka delovali su duboko zamišljeno dok su prisustvovali verskoj službi za pokojnog monarha u anglikanskoj crkvi svetog Pavla u Monaku, piše Dejli Mejl.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Slike koje je na Tviteru podelila britanska vambasadorka u Francuskoj i Monaku, Mena Rovlings, takođe prikazuju par dok poziraju sa službenikom i princa Alberta dok za stolom ispisuje počast kraljici.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs