krišnel staus

OSTAVIO JE PREKO POŠTARA, DANAS JE U VEZI SA NEBINARNOM OSOBOM: Život poznate američke RIJALITI zvezde! (FOTO)

Glumica Krišel Staus u nedelju uveče dobila je nagradu za najbolju rijaliti zvezdu na dodeli MTV filmskih i televizijskih nagrada, a lepa Amerikanka pojavila se na crvenom tepihu u jednostavnoj, svedenoj, ali veoma hrabroj kombinaciji.

Vip priča
Autor:
OSTAVIO JE PREKO POŠTARA, DANAS JE U VEZI SA NEBINARNOM OSOBOM: Život poznate američke RIJALITI zvezde! (FOTO)
Krišnel Staus, Foto: Profimedia

Slavna 40-godišnjakinja podgrejala je atmosferu izdanjem koje je samo na prvi pogled fino i čedno, a već na drugi jasno je da je reč o autfitu odabranom da raspali maštu.

Krišel je blistala u crnom krop-topu sa dubokim dekolteom, istakavši svoj senzualni dekolte i lep torzo, a upotpunila ga je crnim pantalonama sa širokim nogavicama.

BRAT DŽULIJE ROBERTS REŠIO DA PROGOVORI: Ovo je prava istina o slavnoj glumici!

Krisnel Staus
foto: Profimedia

Pantalone su zapravo krile jedan veoma smeo, provokativan detalj - sa strane su imale prorez ispunjen prozirnom tkaninom koji je jasno otkrio da ova lepotica nosi seksi tanga gaćice. Staus je stajling zaokružila sandalama sa kaišićima i diskretnim naušnicama, a imala je i fenomenalnu šminku, te ležerne talase u kosi.

Krišnel Staus je američka glumica koja se proslavila pre nekoliko godinu u popularnom rijalitiju "Selling Sunset" u produkciji Netfliksa koja prati priču žena koje se bave prodajom luksuznih nekretnina u Los Anđelesu, poslom kojim je počela da se bavi kada je karijera glumice krenula nizvodno.

HTELA SAM SAMO DA GA ODVUČEM U KREVET: Kim Kardašijan otkrila kako su se smuvali ona i Pit Dejvidson! (FOTO)

Krisnel Staus
foto: Profimedia

Bila je udata za zvezdu serije "This is Us", Džastinom Hartlijem sa kojim je bila u braku dve godine. U drugoj sezoni popularnog rijalitija , glumica je doživela šok. Muž joj je putem kurira ko grom iz vedra neba uručio papire za razvod, bez ijedne reči zbog čega. Glumica je to teško podnela, a cela ta drama je dokumentovana u pomenutom rijalitiju. razlog za ovakav prekid je bio - druga žena.

Posle dve godine započela je vezu sa jednim od vlasnika te firme za nekretnince, Džejsonom Openhajmom sa kojim se ubrzo rastala jer je saznala da on nije spreman da ima decu.

TANJA JE ITALIJANSKOG PRINCA KOŠTALA MILION EVRA, ON JE PREKLINJE DA UZME JOŠ: Neverovatna ljubavna priča! (FOTO)

Krisnel Staus
foto: Profimedia

Inače, Krišel je u maju obelodanila da je ostavila bivšeg dečka Džejsona Opnehajma zbog novog partnera - pevača G Flipa koji se izjašnjava kao nebinarna osoba.

"Činjenica da ste me izabrali za najbolju rijaliti zvezdu nakon što sam obelodanila ovu vezu mi mnogo znači, jer nisam bila sigurna kako će okolina shvatiti tu odluku", rekla je ona na bini nakon što joj je uručena nagrada.

OTKRIVENO SA KIM PIKE VARA ŠAKIRU! Proširio se trač da je sa MAJKOM saigrača iz Barse, a zapravo je ovo istina! (FOTO)

Krišnel Staus
foto: Profimedia

Ova Amerikanka je inače nedavno objasnila da je "privlači muška energija", i da je ne zanima kakva je fizička forma.

Šta će se dalje dešavati u životu ove nove rijatliti zvezde, videćemo u novim epizodama rijatija sledeće godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs