GLUMAC

SA 16 IZBAČEN IZ ŠKOLE, ŽIVEO U PRIKOLICI, BIO OSUMNJIČEN ZA UBISTVO: 8 manje poznatih činjenica o Džimu Keriju!

Keri nikada nije prestao da veruje u sebe i da se trudi, a nagrađen je svetskom slavom i titulom jednog od najboljih svetskih komičara.

Vip priča
Autor:
SA 16 IZBAČEN IZ ŠKOLE, ŽIVEO U PRIKOLICI, BIO OSUMNJIČEN ZA UBISTVO: 8 manje poznatih činjenica o Džimu Keriju!
Foto: Profimedia

Džim Keri, jedan je od najplaćenijih komičara, a put do Holivuda nije bio nimalo lak. Ovo možda niste znali o njemu:

  • Slavni glumac, imao je veoma teško detinjstvo, živeo je na rubi egzistencije, pa je zajedno sa porodicom jedno vreme bio primoran da živi u napuštenoj prikolici.
  • Cela porodica naporno je radila na čišćenju fabrike i fabričkih mašina kako bi preživeli.
  • Džim je kao dete bio veoma stidljiv i nesiguran u sebe, pa je sve to zamenio pravljenjem smešnih grimasa, što ga je kasnije i proslavilo.
  • Pre nego što je uspeo u Holivudu, nastupao je u torontskim klubovima kao komičar, čime je svojoj porodici popravio finansijsku situaciju.

KAKO SU GLUMAČKE LEGENDE RAZBILE ZABLUDE O POREKLU ŠERBEDŽIJE: Otkud Rade da bude Srbin? A onda je Gaga objasnio!

Džim Keri
foto: Profimedia
  • Sa 16 godina izbačen je iz škole, a sa 18 je krenuo u Holivud.
  • Početkom osamdesetih snima svoj prvi celovečernji film “Upoznati Dženet” gde glumi neuspešnog komičara Tonija Moronija.
  • Osamdesete nisu bile baš uspešne godine za Džima, te je upao u tešku depresiju, ali nije posustajao, te sa dolaskom devedesetih raste i njegova karijera, najpre u filmu “Ace Ventura”, a kasnije, velike filmske uloge samo su se ređale.
  • Bivša devojka glumca Džima Kerija izvršila je samoubistvo u septembru 2015. godine. Ona se predozirala različitim tabletama i tako sebi oduzela život, a njeni roditelji su optužili glumca da je on zapravo kriv za to.

Takođe su tvrdili da je njihovoj ćerki preneo nekoliko polnih bolesti, a ceo slučaj je naravno završio na sudu. Džim je od početka imao stav da nije kriv, demantovao je sve tvrdnje, a sada je to sudski i dokazano. On je proglašen da nije kriv, po svim tačkama optužnice nakon što je potvrđeno da je dokaz koji je advokat porodice Vajt izneo bio falsifikovan.

BRAĆA BLIZANCI GREJALI SU SRCA CELE BIVŠE JUGOSLAVIJE: Njihova smrt je misterija - jedan se ubio, drugi bio beskućnik?

Džim Keri, Ketriona Vajt
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs