Vojvotkinja zablistala

10 GODINA KASNIJE, KEJT I VILIJAM NA MESTU KOJE IM JE ODREDILO SUDBINU: Princ nije skidao pogled sa svoje supruge! FOTO

Kejt Midlton je jedna od najomiljenijih članica kraljevske porodice i žena koja redovno za svoja modna izdanja dobija samo pohvale

Vip priča
Autor:
10 GODINA KASNIJE, KEJT I VILIJAM NA MESTU KOJE IM JE ODREDILO SUDBINU: Princ nije skidao pogled sa svoje supruge! FOTO
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Uvek ženstvena, Kejt je briljirala modnim odabirom u poseti Vestminsterskoj opatiji gde je trenutno smešten centar za vakcinaciju kako bi sa suprugom, princom Vilijamom odali počast naporima medicinskim radnicima u borbi protiv korona virusa.

Kraljevska poseta londonskom centru za vakcinaciju vojvode i vojvotkinje od Kembridža nije prošao nezapaženo, a Kejt Midlton je ponovo bila u centru pažnje.

Mislili ste da je njihov život med i mleko?! Varate se: Ovo je 60 pravila kojih se slepo pridržava kraljevska porodica!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Za ovu posetu, 39-godišnjakinja je odabrala kaput u nežnoj krem nijansi sa zanimljivim detaljem ss potpisom omiljene dizajnerke Catherine Walker, a iskombinovala ga je sa stileto cipelama od brušene kože brenda Džimi Ču u braon boji i pismo-torbom u istoj nijansi.

Vanbračna deca, golotinja i seks: 9 najvećih skandala novijeg doba koje bi kraljevska porodica najradije da zaboravi! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kosu je podignula u jednu od svojih najdražih frizura, polurep, a diskretne minđuše lepo su se uklopile u ovaj ženstveni stajling Kejt Midlton.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža prošetali su se prolazom u katedrali u kojoj su se venčali 29. aprila 2011, a najpoznatija crkva u Velikoj Britaniji sada je punkt za vakcinaciju gde svoju dozu prima oko 2.000 osoba nedeljno.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam zapalili su sveću i položili cveće u znak sećanja na 126 000 osoba koje su umrle u Britaniji tokom pandemije.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs