ŽIVOTNA PRIČA

Mračna strana omiljenog glumca današnjice: Napustio suprugu i dvoje dece pa sreću našao u zagrljaju duplo mlađe devojke!

Svetsku slavu je stekao ulogom u flmu "Mister Bin", a život mu je obeležio i veliki skandal o kojem je brujao ceo svet.

Vip priča
Autor:
Mračna strana omiljenog glumca današnjice: Napustio suprugu i dvoje dece pa sreću našao u zagrljaju duplo mlađe devojke!
Foto: Profimedia

Rouan Sebastijan Atkinson rođen je 6. januara 1955. u Njukaslu, u Engleskoj u šestočlanoj porodici. Bio je najmlađi od 4 braće. Majka Ela je bila domaćica, a otak, Erik, se bavio poljoprivredom i bio direktor jedne firme. Jedan od braće je preminuo još kao novorođenče, a majka nikad nije prežaila tu tragediju.

Atkinson je studirao na Njukasl univerzitetu i Oksfordskom univerzitetu i stekao zvanje magistra elektrotehnike.

Već u studentskim danima je pokazivao želju za javnim nastupima i zabavljanjem publike. Prvi put se na pozornici pojavio na revijalnim igrama Okforda na Edinburg Festivalu. Ubrzo nakon toga igrao je i u pozorišnim klubovima.

Udala se, pa zavela svog pastorka. I sa mužem i sa njegovim sinom imala decu: Svojim ponašanjem zgrozila čak i Holivud!

Nakon toga, spletom srećnih okolnosti, uloge u serijama i televizijskim emisijama su samo počele da se nižu, a uloga koja ga je proslavila i po kojoj je i dan danas prepoznatljiv je uloga Mister Bina u istoimenom filmu koji je snimljen 1990. godine.

Privatni život

O njegovom privatnom životu se malo znalo, sve do razvoda koji je koštao milione dolara. Važio je za porodičnog čoveka, a u braku sa suprugom Sanetri Sastri je bio 23 godine, nakon čega je odlučio da sreću potraži u zagrljaju duplo mlađe devojke.

Buran život kraljice popa: Skandali i tragedije pratili su je čitav život, njenu smrt nije uspela da preboli! (FOTO)

foto: Profimedia

Iz braka sa Sanetri ima dvoje dece, a miran porodičan život koji je vodio je krenuo drugim tokom kada je upoznao koleginicu glumicu Luiz Ford što je dovelo do okončanja njegovog braka.

Upoznali su se na 2012. godine na snimanju filma "Quartermaine's Terms", a ubrzo zatim među njima su sevnule varnice, a on je 2015. godine rešio da se razvede. U periodu između njihovog upoznavanja i razvoda kružile su glasine da je neveran svojoj supruzi što je on odbio da komentariše.

Činjenica koja je šokirala ceo svet je da je Luiz mlađa od Atkinsona 29 godina. U trenutku kada su se upoznali ona je takođe bila u vezi, a zbog njega je ostavila dotadašnjeg partnera.

Zaveo najlepšu manekenku, odrekao se njihovog sina: Sadašnji suprug Salme Hajek nije uvek bio džentlmen! (FOTO)

foto: Profimedia

Rastanak od supruge i ljubav sa duplo mlađom koleginicom su ga koštali nekoliko stotina hiljada dolara, a prema nekim tvrdnjama samo ročište o razvodu i potpisivanje papira trajalo je svega 65 sekundi.

Na glasine da je njihova veza neozbiljna stali su objavom da očekuju prinovu. Atkinson je 2017. godine postao otac po treći put, u 62. godini života. Dve godine kasnije glumac je odlučio da se posveti njihovoj ćerkici, dok se Ford fokusirala na svoju glumačku karijeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs