Ništa nije pomoglo

Iscurele tajne poruke princa Harija i Megan Markl: Pokušavam da dođem do tebe ceo vikend! (FOTO)

Tomas Markl je upropastio venčanje svojoj ćerki, koja ga je zvala čak i to jutro - na sam dan svadbe. Nije joj se javio, ignorisao je sve poruke nje i princa Harija. Zbog njega ovih dana i dalje vode ogromnu pravnu bitku protiv tabloida

Vip priča
Autor:
Iscurele tajne poruke princa Harija i Megan Markl: Pokušavam da dođem do tebe ceo vikend! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari otkazali su saradnju za četiri britanska tabloida, i to ona najčitanija. Dok oni to smatraju cenzurom, mnogi razumeju potez para koji britanski tabloidi nemilosrdno maltretiraju već godinama. Kap u nizu koja je prelila čašu bila je objava privatne transkripcije između Megan i njenog oca Tomasa Markla. Objavljene su sada i poruke koje je svom svekru slao sam princ Hari.

Iz prepiski se vidi da su Megan i Hari pokušavali da spreče da Tomas Markl o njima priča s novinarima. Poruke su završile u javnosti budući da su bile delom pravne bitke koju Megan i Hari vode protiv tabloida Mail on Sunday koji je inicijalno objavio pismo koje je Megan slala svom ocu.

U porukama je jasno da da se Megan bojala za očevo zdravlje i sigurnost. "Tom, Hari je, zovem vas, molim vas da se javite", pisao je Hari Tomasu Markleu.

"Tom, Hari je. Zaista moram da pričam s vama. Ako volite Meg i želite sve da ispravitite, molim vas nazovite me, postoje dve opcije koje ne uključuju vaš razgovor s medijima koji su stvorili celu ovu situaciju", pisao je Hari svekru.

Rekao mu je i da on i Megan nisu na njega ljuti. "Želimo da vam pomognemo, pokušavamo to od prvog dana", ponovio je Hari u jednoj od poruka. Nakon što su iz medija saznali da je Markle u međuvremenu završio u bolnici, Megan mu je poslala poruku: "Pokušavam da dođem do tebe celi vikend, ali ne javljaš mi se niti odgovaraš na poruke... Jako sam zabrinuta za tvoje zdravlje i sigurnost".

On je sve ignorisao, a ćerki se nije javio ni na dan venčanja, iako ga je to jutro zvala. Na svoju ruku mu je poslala osiguranje koje je sam Markl odbio, sve kako bi bio siguran tokom medijske hajke koja je bila usmerena prema njoj i njenoj porodici. Ni mesec dana kasnije, da je izašao intervju koji je Markl dao britanskom tabloidu Mail on Sunday, a cela prepirka i nategnuti odnosi između Harija, Megan i njenog oca počeli su nakon što je Tomas Markl prodao paparacima svoje fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs