smatra da treba da bude nagrađen!

Otac Megan Markl 90 minuta iznosio porodične detalje na televiziji: Svet je zgranut!

Tomas koji sa ćerkom ne priča od maja 2018. godine

Celebrities
17:00h Autor:
Otac Megan Markl 90 minuta iznosio porodične detalje na televiziji: Svet je zgranut!
Foto: Profimedia

Otac vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, Tomas Markl, izneo je još detalja iz privatnog života supruge Princa Harija.

Dokumentarni film od 90 minuta emitovan je na Kanalu 5, vidno uznemireni Tomas Markle opisao je potrebu da gleda svoju ćerku Megan na televiziji dok se oporavlja od srčanog udara.

Gospodin Markle rekao je sagovorniku da je "ljubomoran" na princa od Velsa koji je navodno hteo njegovu ćerku u prolazu.

"Moja ćerka je izgledala prelepo. Želeo sam da budem tamo sa njom. Ja sam zahvalan što je Čarls bio tamo. Priznajem da sam plakao zbog toga. Do danas ne mogu da zaboravim taj trenutak", rekao je Tomas (75)

"Hari mi je rekao: "Da si me slušao ovo ti se ne bi dogodilo". Odgovorio sam mu da je šteta što nisam umro, jer bi onda oni mogli da se pretvaraju da su tužni i spustio im slušalicu. Završio sam svoje – naveo je Tomas koji zbog navodne operacije srca nije prisustvovao venčanju svoje ćerke.

Tomas koji sa ćerkom ne priča od maja 2018. godine izneo je detalje njihove svađe, a princa Harija nazvao je osetljivim dvanaestogodišnjakom. On je time želeo da opravda svoju odluku da sve ispriča u dokumentarnom filmu.

"U ovom trenutku, oni meni duguju. Megan mi duguje. Hari mi duguje. Za ono kroz šta sam prošao zbog njih trebao bi da budem nagrađen. Ćerka je rekla da će brinuti o meni kada budem ostario. Ja sam u poznim godinama sada - vreme je da pazi na svog oca", rekao je otac vojvotkinje.

Penzionisani holivudski direktor rasvete, koji nikada nije upoznao svog unuka, naslednika kraljevskog para, Arčija, svoj odnos sa ćerkom nazvao je "komplikovanim".

Hari i Megan želeli su da se osamostale, a iako je ovo šokiralo britansku kraljevsku porodicu, ipak je dogovor postignut sa kraljicom Elizabetom koja je ovo i dozvolila, ali je par zbog toga ostao bez titula "njegovo i njeno kraljevsko visočanstvo" i sredstava iz javnih fondova. Tomas je ocenio da je ponašanje Harija i Megan sramotno i da oni postaju "izgubljene duše".

"Pretvaraju kraljevsku porodicu u "Volmart" sa krunom na vrhu. Svaka devojčica želi da postane princeza, ona je to dobila a sada to odbacuje. Izgleda da to odbacuje zbog novca", ogorčen je otac.

"Očigledno im kuća od tri miliona dolara i 26 soba nije dovoljna... To je za mene sramotno", dodao je Meganin otac.

Tomas je ukazao da je spreman da svedoči protiv svoje ćerke na sudu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs