životna slagalica popularnog tv lica

Kristina Radenković za Stil o roditeljstvu i modi: Ovo je najbolji majčin savet koji ću preneti na Taru!

Harizmatična voditeljka Slagalice priznaje da ne voli da vežba i otkriva koga stalno kritikuje zbog odevanja

Vip priča
10:20h Autor:
Kristina Radenković za Stil o roditeljstvu i modi: Ovo je najbolji majčin savet koji ću preneti na Taru!
Foto: Kurir/Marina Lopičić

Kristina Radenković (38) je u voditeljske vode uplovila pre 11 godina, a publiku je na prvu loptu osvojila neposrednošću, lepotom i harizmom.

Kada je 2012. godine postala deo najgledanijeg kviza u regionu "Slagalica" njena popularnost dosegla je velike razmere.

Diplomirana glumica je pre televizije igrala na daskama koje život znače, a 2009. i 2010. godine se oprobala u serijama "Ono kao ljubav" i "Priđi bliže", dok se nedavno pojavila i u "Nemanjićima".

Privatno je složila svoju Slagalicu sa advokatom Nikolom Radojevićem sa kojim uživa u ljubavi i odgajanju ćerke Tare koja će za mesec dana napuniti 3 godine.

Lepa voditeljka za Stil priča o roditeljskim izazovima i strahovima, otkriva da li se privatno šminka i priznaje šta bi volela da je u životu ranije uradila.

Na malim ekranima delujete ozbiljno i staloženo. Kakvi ste privatno?

"Privatno sam skroz drugačija. Uglavnom mi kažu da sam mnogo zabavna, ali sam samo u duhu emisije koju vodim, ako je to "Slagalica", teško ćete me videti previše nasmejanu. Imam sreće u životu da izgledam stabilno i staloženo, pa me to čuva.

Porodila se voditeljka Slagalice: Kristina na svet donela devojčicu! (FOTO)

foto: Kurir/Damir Dervišagić

Jednom ste izjavili da se u životu vodite parolom "Što na um, to na drum". Da li Vam se to nekada obilo o glavu?

"Mnogo puta, ali nikad nisam zažalila. Takva sam, znam da većini ljudi to neodgovara, mnogi ne vole da čuju šta neko stvarno misli, ali sa mnom uvek znaju na čemu sam i to mi je najvažnije. Ne moram da se pretvaram, želim da živim slobodno bez ikakvih stega.

Kada ste poslednji put plakali i zbog čega?

"Plakala sam pre dve nedelje kad je Tara dobila temperaturu 39 i baš sam se potresla. Uglavnom samo zbog nje i plačem, hvala Bogu ni zbog čega drugog".

Kada biste slagali svoju životnu slagalicu, da li biste nešto promenili?

"Možda bih volela da sam neke stvari ranije uradila, ali one su došle kada sam bila spremna za njih. Volela bih da su mi se Nikola i Tara desili ranije jer bismo onda imali mnogo veću porodicu, ali život ili karma je učinila da se to desi kasnije, pa smo ovako ograničeni biološkim satom".

Važite za jednu od najlepših tv lica. U čemu je tajna Vaše lepote?

"Jao, gde to važim, gde ste to pročitali? Ne znam! Stavite da sam rekla Gde to piše?"

Maja Nikolić za Stil o lepoti, deci i životu u 40-im: Ne možete živeti na ćevapima i tortama i izgledati lepo!

Koliko se često privatno šminkate?

"Privatno ako ne radim i ne idem na javne događaje nikada. Ne volim da se šminkam. Kada je imam na licu osećam se kao da dobijam boru više i kako dehidriram kožu", pa stalno o tome mislim".

Kako održavate vitku liniju i čemu ne možete da odolite?

"Ne mogu da odolim pici, mogu da je jedem i ujutru i popodne i uveče. Slatkiši mi ne prijaju, pa ih ne jedem skoro nikada. I kad ih jedem, jedem ih malo. Da držim neku dijetu bila bih još vitkija. Generalno za moju liniju je zaslužna genetika jer stvarno ne vodim računa. Ne volim ni da vežbam".

Ćerka Tara će uskoro napuniti 3 godine. Na koga trenutno više liči- na Vas ili supruga?

"Karakterno ista ja, a fizički ista otac".

Srećna voditeljka: Još jedna prinova u domu Kristine Radenković! (FOTO)

Šta Vam je najvažnije u vaspitanju, kojim životnim lekcijama je učite?

"Najvažnije nam je da odredimo granice dok je još ovako mala. Mora da poštuje autoritet. Prevaspitavamo se da oboje budemo jaki, da zna šta sme, a šta ne sme".

Kako postupate kada pređe postavljenu granicu ponašanja?

"Ona zna da imam dubok glas kada sam ljuta, a i Nikola, pa je dovoljno samo jednom da viknem. Ali ona je baš dobro dete, nema problem ni sa viškom energije, ni pažnjom i zna da od prvog dana kad kažeš ne, odmah spusti loptu. Pokušava još nešto malo na šarm, ali baš je dobra i nadam se da će tako i ostati".

Koji su Vaši najveći roditeljski strahovi?

"Najviše se plašim da ne upadne u loše društvo, plašim se mnogo interneta, društvenih mreža, ali mislim da imam još dosta do toga. Sad kad počinje prva faza, kad krene u školu počinje socijalno vaspitanje deteta, vaspitava se i okruženjem i kod kuće i to su sve izazovi dok ne poraste".

Nataša Miljković za Stil o izgledu, majčinstvu i Srđanu Timarovu: Ovo je moj najveći porok!

Koji je najbolji roditeljski savet koji ste dobili od majke, a koji ćete preneti na Taru?

"Da mora biti principijelna i da ne sme da laže".

Kako biste definisali svoj stil odevanja i jeste li skloni eksperimentisanju?

"Šik kežual! Eksperimentišem, trenutno imam fensi trenerku i kaput, što ne bi nikada išlo i kapu sa cirkonima, ali mislim da izgledam šik iako sam kežual. Za mene je to popodne kada idem da radim dobitna kombinacija. Naravno, uvek možete da obučete drugačiju trenerku, pa da to izgleda katastrofa, da loše uklopite boje, ali ja to dobro radim i uglavnom mi kažu da se dobro oblačim".

Koja je po Vama uvek sigurna odevna kombinacija, a koja totalni promašaj?

"To je jako teško zato što je poslednjih nekoliko godina sve dozvoljeno, mešanje različitih tekstila i boja, sad neko ume to da ponese, a neko ne".

Sa koleginicom iz "Slagalice" Marijom Veljković se i privatno družite. Savetujete li jedna drugu kada je garderoba u pitanju?

"Stalno je kritikujem, pokušavam da joj uvedem neke finese kod sklapanja boja".

Marija Kilibarda otvoreno za Stil o povratku na TV, životnom putu i izgledu: Lepše bi bilo da sam kao mlađa postala majka!

foto: Kurir/Marina Lopičić

Usklađujete li odevne kombinacije sa Nikolom i zamera li vam nešto?

"Ne, Nikola se isto lepo oblači, znamo da se obučemo za priliku i nemamo potrebe da tražimo savet jedno od drugog jer oboje imamo ukusa".

Sanja Kužet za Stil o odevanju, majčinstvu i lepoti: Ovo je ključ moje vitke linije! (FOTO)

(Razgovarala: Aleksandra Isailović)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs