nije toliko lako biti žena princa

Megan Markl živi u strahu: Ne zna da li može ikome više da veruje!

Iz straha od curenja informacija u medije, vojvotkinja je prekinula odnose sa mnogim bliskim prijateljima, i postaje sve opreznija kada se zbližava sa drugim ljudima

Šuška se
Autor:
Megan Markl živi u strahu: Ne zna da li može ikome više da veruje!
Foto: Profimedia

Pored mnogih pogodnosti koje donosi brak sa zgodnim princom, nije sve tako ružičasto za Megan Markl, kojoj sve teže pada da razvija prijateljske odnose sa ljudima oko sebe. Ispostavilo se da mnogim ljudima iz njenog užeg kruga prijatelja i članova porodice ne može da veruje.

Časopis People navodi kako je Vojvotkinja morala da suzi krug prijatelja od kada se udala za princa Harija. Izvor navodi kako je "prekinula odnos sa nekim bliskim prijateljima koje je poznavala od pre venčanja, što joj je teško palo", i kako "više ne zna kome može da veruje".

Tomas Markl želi da posvađa celu kraljevsku porodicu: Stigao odgovor iz Kesingtonske palate! (FOTO)

foto: Profimedia

I pored toga, vojvotkinja je ostala u dobrim odnosima sa najboljom drugaricom i stilistkinjom Džesikom Mulronej, koju je skoro posetila u Kanadi.

People takođe navodi kako se Megan teško bori sa dramom koja okružuje njenu porodicu. Njen otac Tomas, i sestra Samanta Markl, često medijima prenose intimne informacije o njenom životu.

Kraljica Elizabeta sprema žestoki udarac: Porodici Megan Markl više ništa neće tolerisati!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs