Umalo raskinuli

Žestoka svađa Filipa i Aleksandre Prijović: Svako je otišao na svoju stranu!

Teške reči su pale povodom pevačicinog useljenja u porodičnu vilu Živojinovića

Šuška se
Autor:
Žestoka svađa Filipa i Aleksandre Prijović: Svako je otišao na svoju stranu!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Aleksandra Prijović imala je žestoku svađu s dečkom Filipom Živojinovićem koja je mogla da ih košta raskida, saznaje Kurir.

Naime, Brenin pastorak ubeđivao je pevačicu da proda svoj stan u Beogradu i preseli se u luksuznu kuću porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi, zbog čega se ona naljutila.

Folkerka se požalila prijateljima da Bobin sin insistira na selidbi, iako zna njen stav o tome. "Aleksandri je više muka od spekulacija da živi na Brenin račun, a opšte je poznato da je jedna od najplaćenijih Grandovih pevačica i da ima mnogo posla. Kada bi se uselila u vilu, ne bi mogla da se opere od raznoraznih priča. Ona je u toj kući uvek dobrodošla i često je tamo, ali odavno je Filipu stavila do znanja da ne želi da se iseli iz svog stana.

Najteži dani su iza nje: Dubravka Mijatović se vraća na male ekrane! (FOTO)

On je samo hteo da budu svi zajedno jer se dobro slažu. Aleksandru je naljutilo što je on uporan u tome i maltene je prisiljava jer joj svakodnevno govori: A šta misliš da ipak počnemo da živimo kod mojih? Brena je na Aleksandrinoj strani i ona smatra da devojka poput nje treba da bude samostalna, a da u njenu kuću s koferima može doći u bilo koje doba dana i noći", otkriva naš izvor i dodaje da su nedavno zaratili kao nikad do sada. "Toliko su se svađali da je na kraju svako otišao na svoju stranu i nisu se čuli dva dana. Filip odavno zna za njenu odluku, ali mislim da je namerno provocira. U svakom slučaju, među njima je sad sve u redu", zaključuje izvor.

Aleksandri i Filipu uskoro se bliži godišnjica veze. Oni su planirali da organizuju žurku u njihovom restoranu na Dedinju, koji su nedavno otvorili. Tim povodom ekipa Kurira pokušala je da kontaktira sa Prijovićevom i Živojinovićem, ali se oni nisu javljali do zaključenja ovog broja.

Iznenađenje tačno u ponoć: Lepa Brena proslavila 57. rođendan (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs