Na svadbi

Iznenađenje tačno u ponoć: Lepa Brena proslavila 57. rođendan (FOTO)

Oduševljena Brena je održala i kratak govor

Celebrities
Autor:
Iznenađenje tačno u ponoć: Lepa Brena proslavila 57. rođendan (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Lepa Brena proslavila je 57. rođendan na svadbi mladog pevača Marka Gačića.

Najvećoj zvezdi bivše Jugoslavije divan dan su prvo čestitali muž Boba Živojinović i sinovi Stefan i Viktor, koji su naterali pevačicu da eksira čašu alkohola.

Odmah nakon zdravice doneli su veliku tortu na sprat s Breninim likom i vatrometom kojom su joj mladenci poželeli sreću. Gosti su se okupili oko njih, a Brena je održala kratak govor. "Hvala vam na predivnom iznenađenju. Zaista ne znam šta bih rekla. Ja danas nisam toliko bitna, ovo je vaš najvažniji dan u životu. Na mladima svet ostaje, a ja vam želim kao i svojoj deci. Rasplakali ste me. Ajmo da se veselimo, da igramo i pevamo", obratila se Brena mladencima.

Lepa Brena u kupaćem kostimu: U 56. godini ima telo devojke! (FOTO)

Kada je shvatila da su reči suvišne, latila se mikrofona i zapevala svoju baladu Ja nemam drugi dom. Pozvala je Gačiće, sinove i supruga da dođu kod nje i zagrle se. Ubrzo je promenila ritam i zapevala Čik pogodi, ali s malo izmenjenim tekstom. "Meni, Bobo, trebaš ti, dukati su prokleti", pevala je Brena i otkrila da joj je upravo to najveća rođendanska želja - da njen muž doveka bude porede nje.

Nakon 40 godina Elvisova Prisila izašla iz sajentologije: Dosta mi je, ne mogu više! (FOTO)

foto: Kurir / Dragan Kadić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs