Udala sestru, sad je red na nju

Seli se u Grac: Dečko Paris Hilton kupio skupocen stan za njih dvoje!

Austrijski milioner, Hans Tomas Gros rešio je da za njih kupi stan u svom rodnom gradu i odabrao jedan u strogom centru Graca
Šuška se
02:48h Autor:
Seli se u Grac: Dečko Paris Hilton kupio skupocen stan za njih dvoje!
Foto: Fonet

Aktuelni izabranik Paris Hilton, austrijski milioner, Hans Tomas Gros (39) rešio je da za njih kupi stan u Gracu, svom rodnom gradu.

Posle odmora koji su proveli na njegovoj jahti na Ibici, bacio se u potragu za stanom u strogom centru grada. Kako prenose austrijski mediji, Gros će se najverovatnije odlučiti za jedan velelepan na samom Trgu slobode (Freiheitsplatz).

Paris Hilton (34) zavela austrijskog milionera: U zagrljaju novog ljubavnika! (FOTO)

Nije čudo što stanovnoci Graca drže širom oči otvorene ne bi li na ulicama svoga grada ugledali Grosa sa novom devojkom.

Ovaj Štajerac do sada je živeo u Švajcarskoj, a da li će se za stalno nastaniti u Austriji zajedno sa Paris, ostaje da se vidi.

Zaljubljeni par se za sada ne razdvaja. Posle odmora na Ibici koji su proveli na Grosovoj jahti, Paris se vratila u London, gde je bila okupirana pripremama za venčanje sestre Niki, koja se udala u petak.

Kič svadba i rasipanje: Ovako to izgleda kad se udaš za naslednika bankarske imperije! (FOTO)

Kako je bidermajer uleteo baš u ruke Paris, možda se i njena ljubavna priča ovaj put završi srećno i pred matičarem.

Inače, bogati Austrijanac i Paris upoznali su se nа Filmskom festivаlu u Kаnu u mаju i odmah započeli svoju romansu. Par je od tada nerazdvojan i provodi vreme zabavljajući se i upoznajući jedno drugo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs