Ponovo zaljubljena

Paris Hilton (34) zavela austrijskog milionera: U zagrljaju novog ljubavnika! (FOTO)

U utorak ujutro usnimljeni kako se ljube i maze nа njegovoj jahti usidrenoj u Sredozemnom moru u blizini španskog ostrva Formenterа
Šuška se
15:46h Autor:
Paris Hilton (34) zavela austrijskog milionera: U zagrljaju novog ljubavnika! (FOTO)
Foto: Reuters / Eric Gaillard

Pаris Hilton (34) se ponovo zaljubila. Izabranik bogate nasljednice lanca hotela Hilton ovog puta je austrijski multimilioner, Hans Tomas Gros (Hans Thomas Gross, 39).

Oni su u utorak ujutro usnimljeni kako se ljube i maze nа njegovoj jahti usidrenoj u Sredozemnom moru u blizini španskog ostrva Formenterа.

Mediji prenose da su se upoznali nа Filmskom festivаlu u Kаnu u mаju i da su već tada započeli svoju ljubavnu romasu. Par je od tada nerazdvojan i provode vreme zabavljajući se i upoznajući jedno drugo.

Naslednica Hilton imperije se udaje: Evo ko je mladoženja! (FOTO)

Do sada su zajedno bili u Meksiku, na Ibici gde Hans Tomas ima raskošnu vilu, a trenutno uživaju u odmoru na Balearskim ostrvima. Paris je rakla da je konačno pronašla pravog čoveka i da je oduševljena Hasom Tomasom jer je džentlmen koji je tretira kao princezu. Bogatrsvo Grosa procenjuje se na 200 miliona dolara.

Paris iza sebe ima veliki broj veza. Pre 13 godina mediji su ispratili njenu vezu sa Džejsonom Sauom, modelom kuće Tomi Hilfiger. Potom je 2004. započela romasu sa američkim glumcem Sajmonom Reksom. Sa bogatašem iz Grčke, Parisem Latsisom, bila je u vezi 2005. i par je objavio veridbu 9. maja, da bi posle pet meseci raskinuli.

Ubrzo posle toga počela je da izlazi sa Stavrosem Nijarosom Trećim, izdankom loze grčkih brodovlasnika, ali je 2. maja 2006. okončala vezu i sa njim. Letovanje 2007. na Malibuu obeležila je romasa sa Kidom Rokom, a već 2008. pratilac joj je bio atraktivni Sajmon Reks.

Sledeće godine u društvu Paris Hilton redovno je viđen Nik Karter, član grupe "Backstreet Boys". Pre četiri godine ponovo se vratila u zagrljaj Džejsona Saua, a afera sa Brendonom Dejvisom obeležila je 2011. godinu. Ostaje pitanje koliko će uspeti da ostane u ljubavi sa Austrijancem Grosom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs