VRAĆA SE U MONAkO ILI?

SVOJU TUGU VIŠE I NE KRIJE: Princeza Šarlin iskoristila prvu priliku i otišla kući, u Južnu Afriku! (FOTO)

O najnesrećnijoj evropskoj princezi, onoj iz monegaške kneževske porodice, ispisani su već tekstovi i tekstovi. Da nije srećna u braku s princom Albertom od Monaka, jasno je kao dan, a sada je princeza Šarlin odlučila da ode kući i kao idealnu priliku iskoristila sahranu voljenog kralja južnoafričkog kraljevstva Zulua, HM Gudvila Zvelitinija

Šuška se
Autor:
SVOJU TUGU VIŠE I NE KRIJE: Princeza Šarlin iskoristila prvu priliku i otišla kući, u Južnu Afriku! (FOTO)
Princeza Šarlin, Foto: Profimedia

Već je uoči sopstvenog venčanja za princa Alberta od Monaka, nekadašnja olimpijska predstavnica i sportistkinja rođena u Zimbabveu, a odrasla u Južnoj Africi, poželela da pobegne od svega i da se vrati kući. Ali, u svom naumu nije uspela, a koliko je nesrećna u braku i životu na dvoru, vidljivo je iz svih fotografija, ali i njenih poteza

Unuka Grejs Keli je sada zaštitno lice Šanela: Prelepa princeza (34) je majka dvoje dece i izgleda nestvarno! (FOTO)

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Ovoga puta odlučila je da nešto preduzme, zato je iskoristila sahranu kralja južnoafričkog kraljevstva Zulua, HM Gudvila Zelitinija, kako bi otputovala kući i barem se malo sklonila od sumorne svakodnevice.

Najslađa izdanja male buntovne princeze: Šarlot je lepotu i šarm povukla na mamu, a karakter na strica! (FOTO)

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Obučena u crninu, sa čipkastim velom preko glave i crnom zaštitnom maskom, na licu princeze Šarlin očitavala se samo tuga.

Malo ko vjeruje da je tužna zbog smrti kralja, koji je preminuo prošle nedelje u 72. godini života od posledica korona virusa i iza sebe ostavio šest supruga i oko 30-ero dece. Većini je jasno kako je ovu tugu iskoristila da se pozabavi i svojim privatnim životom i brakom s princom Albertom, s kojim ima blizance Gabrijelu i Žaka.

KAKO JE PRINCEZA DAJANA ODRŽAVALA BESPREKORNU FIGURU: Jednostavno i efikasno!

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Koliko će ostati u svojoj domovini i kada namerava da se vrati svakodnevnim obavezama na monegaškom dvoru, još uvek nije poznato.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs