UDAJE SE PO DRUGI PUT

UDAJE SE ĆERKA NAJBOGATIJE HRVATICE SLAVICE: Bivši je mučio, napravio joj PAKAO OD ŽIVOTA, a sa NJIM je našla sreću

Organizovali venčanje!

Star wedding
14:15h Autor:
UDAJE SE ĆERKA NAJBOGATIJE HRVATICE SLAVICE: Bivši je mučio, napravio joj PAKAO OD ŽIVOTA, a sa NJIM je našla sreću
Foto: Profimedia

Nakon 6 godina braka, Petra Eklston se 2017. godine razvela od tadašnjeg supruga, biznismena Džejmsa Stanta. Kako je par potpisao predbračni ugovor, Petri je prripalo samo starateljstvo nad troje dece.

Petra Eklston rešila je da ponovo stane na ludi kamen. Njen otac, Berni Eklston rekao je da se njegova ćerka ovog vikenda udaje za svog verenika, Sema Palmera, prenosi Dejli Mejl.

Petra iza sebe takođe imala je niz propalih veza, sve dok u njen život nije ušao verenik Sem Palmer. Pre nego je upoznala čoveka svojih snova, imala je turbulentan brak s kontroverznim bogatašem Džejmsom Stantom koji je potrajao od 2011. do 2017. godine.

Par ima i troje dece, a navodno je Stant bio fizički nasilan prema bogatoj naslednici. Takođe, kako je sama otkrila, psihički ju je maltretirao i varao, a poznato je kako je obožavao da pije, drogira se i provodi, a svojevremeno je bio prisiljen da proglasi i bankrot zbog divljeg načina života i loših poslovnih odluka. Razvod su pratile užasne uvrede Stanta, koji nimalo nije štedeo Petru, ali ni njenu porodicu.

Petra Eklston
foto: Profimedia

Berni se nada da će njegova ćerka biti srećnija nego u prošlom braku.

"Sema ne poznajem dobro jer žive u SAD-u i ne viđam ih često", rekao je Berni i dodao:

"Sreo sam ga nekoliko puta i sviđa mi se. Nadam se da ću ga malo bolje upoznati. Upravo su se nedavno vratili u Englesku i radujem se odlasku na njihovo venčanje i susretu s njima", priznao je.

Rekao je da nije bio uključen u organizaiju venčanja, te nije upućen u detalje istog. Takođe, nije upoznat ni sa lokacijom venčanja.

Petra i Sem, upoznali su se 2017. , nakon njenog razvoda.

Ono što je zanimljivo jeste da je Petra podnela zahtev za promenu prezimena svoje dece. Naime, ona želi da deca nose njeno prezime, a ne očevo. Njen otac je podržao tu odluku. Poznato je i da je Berni Eklston javno kritikovao njenog bivšeg supruga.

Petra Stant, Berni Eklston
foto: Profimedia

- "Siguran sam da je Sem puno bolji od Petrinog bivšeg muža"- prokomentarisao je Berni.

Podsećamo, nakon 6 godina braka, Petra se 2017. godina razvela od biznismena Džejmsa Stanta, sa kojim ima troje dece.

Takođe, nejna majka Slavica Eklston razvela se od Bernija i tako postala najbogatija Hrvatica.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs